share
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 444
- Rezultat reagovanja
- 27
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz OC 4.5GHz i Cooler Master V8
Motherboard:
MAXIMUS IV EXTREME-Z
RAM:
Kingston Technology HyperX Predator 4x4gb 16GB Kit (2x4GB) 2400MHz DDR3
VGA & cooler:
XFX 580 4GB
Display:
Philips 325E1C/00
HDD:
SAMSUNG 860 EVO 250GB / Kingston SKC600 512GB / WD 1T
Sound:
NEO 5.1
Case:
COOLER MASTER HAF 922 RC-922M-KKN1-GP
PSU:
Thermaltake Smart SE 730W
Optical drives:
no
Mice & keyboard:
Logitech G19 i MX518
Internet:
120mbs
OS & Browser:
WINDOWS 10 64bit
Pozz ljudi.ima problem sa internetom,koristim Telekomov ADSL flat5 sa ruterom D-link DSL-2543B i od jednom mi se na mrezi pojavio zuti trougao sa !,zvao sam internet centar i prosao sanjima kompletnu proceduru gasenja,resetovanja rutera i podesavanja i problem je ostao isti.Pa sam otisao u kompjutersku radnju i uzeo Tplink ruter i njega podesio sa novim kablovima i isti problem,pa sam uzeo D-link 2641b sa wirelessom i njega podesio zvao internet centar i oni ga podesavali ali interneta nema.Uzimao sam kod druga laptop odradio na njemu nov sitem zakacio na njega ruter podesio i ista stvar,prelazio sa 7 na XP ali problem nisam uspio da rijesim.
Zakljucaka kablovi nisu jer sam svaki zamijenio sa novim,ruter mijenjao sa dva nova,probao na dva druga racunara i mijenjao spliter,ima li jos neku ideju sta moze da bude jer od Telekoma mi nema pomoci.
Zakljucaka kablovi nisu jer sam svaki zamijenio sa novim,ruter mijenjao sa dva nova,probao na dva druga racunara i mijenjao spliter,ima li jos neku ideju sta moze da bude jer od Telekoma mi nema pomoci.