Kobatz
Moderator
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 6.541
- Rezultat reagovanja
- 633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
- Admin
Gen. za bilo kog heroja za jugle ide ili armor i potovi ili life steal item i vozi
Kad naucis da sumaris sa ww bez smite-a ili nunu-om onda znas da si savladao jungle u full-u i sklopio rune
Kad naucis da sumaris sa ww bez smite-a ili nunu-om onda znas da si savladao jungle u full-u i sklopio rune
Zato sam uzeo Ring i ispao je bolji izbor nego Shield.
(bio) ali je bolji u lane tako da ono, olaf i WW su mi cool, sa nunu ne mogu da pocnem solo na blue, ne znam zasto ali zaginem, sa olafom nije problem od kako imam arpen i armor flat jedino sto krecem sa W skillom a ne Q, sa WW blue mosh uzeti i bez smite, to je tacno, al juce sam imao counter jungle odma na pocetku i capili su mi blue sa smite jer ja nisam imao smite. Ne bih preporucio jungle bez smite bas iz tog razloga + sa smite sam par puta maznuo neprijatelju i barona (bio sam Eve 
Jeste jaka al samo u timu i samo kad je izgradila stun, treba dosta skill-a sa njom inace samo feeduje, pogotovo dok ne dodje do pedo bear-a. Sto se Xin-a tice, pa sa istim takvim buildom kida i Panth i Jarvan i Yi i verovatno i Trynd. To su sve realtivno jeftini core, mercs, ghostblade i neki oklop, dal mres ili armor zavisi, recimo da kazemo BV ili Randuin's, nakon toga BC ili jos jeftinije sword of the divine.
), nije mi bas lako sakupiti 14K golda za full build do nekih 20 minuta partije -.- uglavnom sakupim oko 8-10k