Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
@Ostoja88
Da, bas zato i nije final, cekam kad uradim pripremu za sve logo-e i odnesem da se prave sve odjednom. U planu mi je da padne tamo neka 30tka na sredinu venta
Mogao bi vec kad si polirao interne kondeznatore onda moraju da se vide ,da isijeces stranu od napajanja i ubacis providn iplexi moze biti sivi i crni a najbolje zajedno da iskombinujes tako da savijes plexi preko ventilatora od napajanja sa nekim mocnim logom ,kako bi to bilo
Hvala za predlog Meni nije toliko bitno da se to vidi,vec da je tamo nesto izmenjeno sto mi daje vec drugaciji pogled na tu komponentu, cak i neku dozu tajanstvenosti jer znam da joj dusa izmenjena, ako ga otvoris videces
Super odrađen sleeve. Za mene je obrada iznutrica napajanja overkill, ali dobro... Svako ima svoj stav. Poštujem to što imaš potrebu da svaku komponentu moduješ, ali ne mislim da bi ostavljanje napajanja "as it is" išta umanjilo lepotu i detaljnost projekta, ali razumem tvoju potrebu. Sve u svemu, svaka čast i samo napred.
Ili staviš plexi na jedu stranicu od napajanja, ugraviraš nešto u plexi i u napajanje staviš neke led diodice da osvetljavaju ono što je ugravirano,
pa ispadne nešto kao ovo: