uzgred kupi durex,pored toliko zarazenih prostitutki trebace tiJa bih potrosio na ****e i na gudru. I registrovao bih kola u septembru.
Ja bih potrosio na ****e i na gudru. I registrovao bih kola u septembru.
najmanji problem predsednik opstine mi je kum gospodin Bashic :banana::banana::banana:A dozvole, telefon, voda itd. ?
Kreni pa ces i sam videti koliko je na papiru sve mnogo lakse i jeftinije. Kao sto rekoh, moji su 98' na potkrovlju sagradili jedan stan od 40tak kvadrata. To je kostalo nesto preko 20k maraka, neocekivanih stvari i zaostajanja koliko hoces. Pored toga keva je isla na sto strana dok nije izvukla dozvole i ostalu papirologiju. Treba uzeti u obzir i to da je ona pravnik te je manje-vise imala neko potrebno znanje i po koju vezu da sve to izgura do kraja. Takodje smo pored tu nekih majstora i svi mi radili pa znamo koliko je sve to tesko. Moj deda je dusu ispustio noseci razno razni materijal, zidajuci, namestajuci grede, lamperiju, crep ...ma ima tu posla koliko hoces ako mislite sami da radite, a pare za cas odu da ne znas ni sam na sta.najmanji problem predsednik opstine mi je kum gospodin Bashic :banana::banana::banana:
a uvodjenje telefona oko 100eur x4 -400eur
instalacije deda je elektricar
voda samo cevi jer smo na gradskoj mrezi
ukratko sve se moze kad se hoce
Moras uvek da imas vise, i to solidno vise od planiranog. Nikada se ne zna sta sve moze da podje naopako osim to da nesto uvek podje naopakoto je tacno ali,ukoliko krenemo sa tom rabotom moracemo da skupimo malo vise jer nikad u dinar covek ne moze da bude siguran,jbg prica mi deda 70-tih si za godisnju prosecnu platu mogao da pozidas dobru kucu,a danas nemas ni za kiriju
cenis pa kad je covek dobro izgradjen(stanbeno) i psiha mu je u redu jedno od pitanja je bilo koliki vam je stambeni prostorJa mislim da je ovo odmaklo od teme i u "Svastari", kakve veze ima "izgradnja Srbije" i psihologija?
@ Iraklije
Da ti jos mozda rodjak nije Milutin Mrkonjic?
Najbolje da uzmes da radis Koridor 10
Ma kakav papir, procena na brzinu u glavi je najtacnijaKreni pa ces i sam videti koliko je na papiru sve mnogo lakse i jeftinije. Kao sto rekoh, moji su 98' na potkrovlju sagradili jedan stan od 40tak kvadrata. To je kostalo nesto preko 20k maraka, neocekivanih stvari i zaostajanja koliko hoces. Pored toga keva je isla na sto strana dok nije izvukla dozvole i ostalu papirologiju. Treba uzeti u obzir i to da je ona pravnik te je manje-vise imala neko potrebno znanje i po koju vezu da sve to izgura do kraja. Takodje smo pored tu nekih majstora i svi mi radili pa znamo koliko je sve to tesko. Moj deda je dusu ispustio noseci razno razni materijal, zidajuci, namestajuci grede, lamperiju, crep ...ma ima tu posla koliko hoces ako mislite sami da radite, a pare za cas odu da ne znas ni sam na sta.
HahahahaKupio bih dva stana. Jedan veliki za sebe i jedan manji da izdajem za studente...
To mozes jedino u Boru i Majdanpeku tamo su otprilike oko 5000eurKupio bih dva stana. Jedan veliki za sebe i jedan manji da izdajem za studente...
Mislio je na šupu i na kućicu za psa!Sa 10k evra?? Pa gde to ima, mislim da cak i kod tebe tamo cene su vise