Heh, konačno nešto lepo Ovako nešto bih mogao da uzmem sebi...Ove god sam u ...
@ mige: iskreno, nikada nisam video da neko ima toliko patika
Heh, konačno nešto lepo Ovako nešto bih mogao da uzmem sebi...Ove god sam u ...
Ja ih video na Banjici u Adidas Shop-uTe star wars Micri su do "",narucio sam burazeru da mi donese iz usa posto vidim da ih kod nas nema
Ja uzeo u Ushcu A hteo sam da ih naruchim, ali izashao bih na isto...Te star wars Micri su do "",narucio sam burazeru da mi donese iz usa posto vidim da ih kod nas nema
Hehe, uzeo sam ih pre par sati .Ja sad setam ove:
Narucivao sam iz Djaka. Platio po predracunu u banci (u Intesi, cini mi se da nisam platio proviziju) i stigle su mi patike o njihovom trosku. Cak su mi rekli da ako ne odgovaraju, mogu da ih posaljem nazad, a oni meni drugu velicinu, sve o njihovom trosku. Meni su odgovarale, tako da nisam vracao, proverite da li je jos uvek tako...Hehe, uzeo sam ih pre par sati .
Hteo sam neke Skechers, ali nisu ih imali u NSu, jedino da naručujem preko neta, ali to mi baš i nije sigurno, jel neko kupovao patike preko neta? Imaju foru da izmeriš stopalo pa po tome naručiš, ali opet...
Gdje si našao La Coste na lijepljenje? Koja prodavnica?Ne volim budžaste patike, volim lagane i jednostavne. Lacoste nosim već dugi niz godina...
izmedju 80-100 dolara. Stim sto moras da obratis paznju da se kod nas prodaju fejkovi. Evo ti razlika izmedju dva disk modela. Prvi je Fejk a drugi original.@mige koliko je kostao jedan par, ako nije tajna
Ne postoje fake i orginal patike Samo patike A i B klase , odnosno za Evropsko i nase trzisteizmedju 80-100 dolara. Stim sto moras da obratis paznju da se kod nas prodaju fejkovi. Evo ti razlika izmedju dva disk modela. Prvi je Fejk a drugi original.
i original
Od pijaca raznoraznih, preko S.Mitrovice, Kosova, do Facebook-a, samo kucaj AirMax, ili prodaja patika etc etc i sigurno ces naciGde kod nas ima taj "fuš"?
U bloku 70?