• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Acer Travelmate 2300 blokira

katanaa

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.05.2011.
Poruka
29
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Problem je sledeci kad se podigne sitem radi nekih 2-3minuta i zablokira ,ja sam mislio da je sistem pa sam odradio uz dosta problema jer mi je zakivao i u toku setupa ,kad sam uspio da podignem sistem ostao je isti problem.Sledece nasta sam sumnjao to je bio kuler mislio sam da je prljav i da se grije otvorio sam ocistio prasinu koja je bila na njemu vratio upalio laptop i isti problem .Zatim sam pustio memtest i prolazi memoriju sto znaci da je ispravana.Hard sam testirao sa HD tune i pokazao mi je jednu cvrvenu kockicu,sa kojim jos testom da testiram hard?
I jos jedan sam problem zaboravio sad je poceo i tesko da se pali na dugme mora vise puta da se pritisne da bi se upalio.Sta bi jos mogao da probam ? :mad:

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
:welcome: na :sekira:
Tu se izgleda nakupilo vise problema a jedan jako velik sumnjivac je upravo hard disk;)
Bekapuj sve sa diska, podigni sistem sa Hirens Boot CD-a i onda pokreni, u Hard Disk Testing sekciji, alatku za dijagnostiku od proizvodjaca tvog diska .
Prvo mu odradi full erase a zatim idi na dijagnostiku, ali ne quick, vec full dijagnostiku.
Ako prijavi greske, moraces menjati HDD.
Kad ubacis novi HDD, videces jel problem sa paljenjem nestao ili ostaje. Ako ostaje, onda tu postoji neki problem ili sa samim dugmetom ili naponskom sekcijom na maticnoj ploci..
:wave:

katanaa

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.05.2011.
Poruka
29
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
:welcome: na :sekira:
Tu se izgleda nakupilo vise problema a jedan jako velik sumnjivac je upravo hard disk;)
Bekapuj sve sa diska, podigni sistem sa Hirens Boot CD-a i onda pokreni, u Hard Disk Testing sekciji, alatku za dijagnostiku od proizvodjaca tvog diska .
Prvo mu odradi full erase a zatim idi na dijagnostiku, ali ne quick, vec full dijagnostiku.
Ako prijavi greske, moraces menjati HDD.
Kad ubacis novi HDD, videces jel problem sa paljenjem nestao ili ostaje. Ako ostaje, onda tu postoji neki problem ili sa samim dugmetom ili naponskom sekcijom na maticnoj ploci..
:wave:
To sam odradio,cak sam nasao i drugi hard i odradio sistem i radio je nekih 20min dok sam instalirao drajvere i par programa i posle sakocio i onda sve po starom.Pa sam onda posumljao na drajvere i na Win XP pa sam odradio Vistu bez drajvera i bilo kojeg programa i isti problem sa paljenjem i kocenjem sitema.Neznam sta vise da uradim?

Vrh