Mislis na Vecernje Novosti?Ima nekih novina?
P.S. I pod "novina" ne mislim na blic, pressi sotalu žutu štampu, nego na novosti
pozdrav sluzi fuji odlican jehehe, dobro te sluzi taj fuji jesi ga kupio negde kod mosta duge?
salu na stranu, gde si nasao taj Rallye Spray Matte i kolko je novaca?
Manje postuj na forumu i eto vremena, i ne pokušavaj mene da stigneš sa postovima, kao ni voodoons-a. Nas više niko ne može da stigne!nema novina, bas sam zauzet poslednjih par meseci nikako da krenem da sredjujem, nisam svoje kuciste ocistio vec vidim prasinu kroz ventilator na true
rastavljeno kuciste stoji i ceka na powder coat, crtao sam neke seme za dodatne stvari koje ce biti ugradjene (razni coveri od aluminijuma za odredjene delove kucista), ali sam vec 5-6 puta menjao oblike i definicije, sad je napokon lepo vreme pa cu taman i te stvari odraditi (mada jos uvek imam posla oko kuce, tj kupatilo treba da se montiraju sanitarije).
pozdrav sluzi fuji odlican je
Rallye Spray uzimam u farbari Gabika, u ulici iza picerije Ciao, mislim da je oko 450din
Koliko kosta taj materijal? ide na tablu m2 ili?Pravim malo kućište od prohroma i inoxa.
Jel si video ili znas mozda kako to seku ? Tipa da li i kakvi tragovi ostaju nakon secenja ? Ovo pitam u smislu da li bi npr. neka stranica kucista morala na ponovno farbanje posle toga ? Da li je nakon secenja potrebno dodatno sredjivanje ivica (finese) itd. Okvirna cena ..?Našao sam lika u NS koji laserom seče metal, pa ako ti zatreba u toku moda, javi se. Tj. kad počneš s modom.
p.s. uskoro se i ja bacam na posao. Pravim malo kućište od prohroma i inoxa.
slava mu!Umreo Monolith
Ajde bre covece trgni se vise, ovo vec odavno nema smisla, batali igre i radi nesto ozbiljno :razgovor:mali zastoj. cekam za powdercoat
ima jedna zanimljivost koja se desava u maju, tako da cete uskoro dobijati cesce updates, nista ne brinite bice slika uskoro