Zar nisam rekao da ne vidim po čemu je IE bolji od FF, Chrome ili Opere?Normalno da ne vidis kad i ne gledas dalje od FF.
Zar nisam rekao da ne vidim po čemu je IE bolji od FF, Chrome ili Opere?Normalno da ne vidis kad i ne gledas dalje od FF.
A, troluješ... OK, samo nastaviJesi, ali koristis samo FF (98% vremena garant) te otuda i ne vidis razliku.
Ovim si sam sebi odgovorio.Zar nisam rekao da ne vidim po čemu je IE bolji od FF, Chrome ili Opere?
Brate, ako ne vidis razliku izmedju IE8 i IE9, onda ti nije dobro...A, troluješ... OK, samo nastavi
O čemu ti to?!?Brate, ako ne vidis razliku izmedju IE8 i IE9, onda ti nije dobro...
Drago mi je da je tebi tako. Meni sve ovo što si napisao važi za FF4 i Chromium 13 Plus, oni imaju dodatke (od kojih je par meni izuzetno korisno).Ne puca, ne glavi, milina za rad, 99% sajtova je optimizovano za isti...
Kako samo uspevas? Izgleda da je istina za ono "i čaj bi u kesici pokvario" . Ja koristim FF jos kada je bio 0.x verzija i jedan od razloga zasto ga i dalje koristim je stabilnost. Cak i ove alpha/beta verzije rade prilicno stabilno. Sto se tice brzine, na HW-u koji posedujem sve radi brzo, tako da to nije issue.Ja koristim u zadnjih mesec dana IE9 i sasvim je korektan browser, nakon dugogodisnjeg koriscenja FF-a, odmorio sam se. Ne puca, ne glavi, milina za rad, 99% sajtova je optimizovano za isti...
Zaboravio sam da napišem "zvanično"A ja bih rekao da radi bar 90% extenzija, uz extenziju Add-on Compatibility Reporter
obrazlozicu ja umesto njega:Molim te obrazlozi to
Ne sporim da je mozda tako, ali ono, neko konkretno objasnjenje toga ne bi bilo lose..
FF 4.0.1 FF 5.0b1 FF 5.0a2
Peacekeeper 6131 7919 9103
Sunspider 0.91 170ms 152ms 154ms
V8 Benchmark (V6) 6022 6270 6408
Kraken 1.0 4243ms 4070ms 4060ms
HTML 5 test 255 255 255
FF 4.0.1 FF 5.0b1 FF 5.0a2
Rendering 2738 4302 6453
Social networking 3603 5757 7909
Complex graphics 11029 18658 21636
Data 13134 13992 14096
DOM operations 6462 8046 7759
Text parsing 10352 11170 11201
Kako se uzme:pa valjda Opera
Ma, da sam znao da si toliki smor, ne bih te pitao Sad znam za ubudućeI onda mene pitas kako mi je bolji IE9 :/
U lisici je search bar = address bar. alt+d i kucas sta oces i nakon enter, ukoliko nisi kucao adresu, FF ce pozvati default search engine.Crnjane zbog takvih kao ti i drzim taj potpis, ali ne vredi, suvise ga ljudi cesto ne vide, dal' font da menjam....
Ja samo znam da si ti jedini covek na Internetu kome je lakse da pita glupost i istu napise umesto da iskoristi google search bar u desnom cosku omiljene ti lisice...
Zoni, Zoni, da si necemu valjao guru bi ostao
nisam siguran da razumem, da kucam ?<upit> umesto samo <upit> ? Zasto?!moze i ? (znak pitanja) u adress bar i odmah do njega bez razmaka upit... moze sta oces... i sta neces...
Ali, kad se to koristi i zašto? U Chr je dovoljno (kao i kod novog FFa ili IEa) samo ukucati traženi pojam, uz Enter - to otvara pretragu na default pretraživaču. Možda ima smisla to uraditi samo kad se traži neki pojam koji liči na URL??<termin> je Chrome fazon posto Chrome nema search bar (Inace je na FF shortcut Ctrl-K).