Za te pare jednostavno nema boljeg ... trk u radnjuBogami za te pare cu da ga uzmem,makar samo da ga probam. Hvala za tip. Ja najjeftinije sto sam video je bilo u Emmiju za 5300. Ovo mi je promaklo skroz....
Trazio sam XAI pre kupovine ali ga nije bilo nigde u prodaji ispod 8k dinara ?? A oglasi znaju da budu varljivi, pogotovo ako je koristen ?SS Xai po meni daleko najbolji mis, a imas ga u oglasima i po ceni od 5000din
Probao sam ih stvarno jako jako puno, a ovaj xai vec imam dobrih godinu dana i po meni je daleko najbolji mis koji sam ikada imao.
Ima, za manje od toga sam uzeo G9 full pak, jedna maska nekoriscena i u garanciji jos godinu dana + steelseries podloga koja je u radnji oko 2.5kT
Za 4300 din nema boljeg misa od G500 - simple as that
hahaha pazi, ako dobijes od kuma za rodjendan za DZ jeste bolji, pricam za redovnu kupovinu u prodavnicama a ne " limundo trt mrt " kombinacijama, nemojte da ulazimo u " hipotetiku "Ima, za manje od toga sam uzeo G9 full pak, jedna maska nekoriscena i u garanciji jos godinu dana + steelseries podloga koja je u radnji oko 2.5k
Takodje za G9 regular LASER je bolji kod G500 i u zavisnosti od ergonomije nekom je bolji ovaj a nekom onaj. Meni ergonomski bolje lezi G500 nego G9 i to je razlog a ne cena.Da li je G9 bolji?