Naime karta na default-u, temperature perfektne, sve radi i kada se klokne i kada se ne klokne medjutim do sada sam imao dva puta situaciju pogledati attchment.
Uz poslednje desio se i prvi BSOD [ mashala ] gde je izmedju ostalog pisalo neshto za ati pa .sys ..
imam valjda minudump ali ne mogu da ga okachim i slichno..
Moje pitanje je : da li je ovo hw problem ili do drajvera..
Temperature kazem u idle 40c u full load-u nikada preko 69-70c
Verzija drajvera je 11.2 os je win 7 x64bit
Zvao sam drugara koji radi u prodavnici, on me posavetovao da bacim na reklamaciju ali posto je KimTec uvoznik za EwE ima da se nacekam oho ho.. karta stara pa ni 4 meseca..
ps: ovo se UVEK desava u 2d-u dakle nikada mi se nije desilo da mi se bilo koja igra "zabagovala" ili zakochila ili da mi je izleteo u desktop sa ovom porukom, vec eto.. surfujem i odjednom PAF...
napajanje je enermax 850w xD
Uz poslednje desio se i prvi BSOD [ mashala ] gde je izmedju ostalog pisalo neshto za ati pa .sys ..
imam valjda minudump ali ne mogu da ga okachim i slichno..
Moje pitanje je : da li je ovo hw problem ili do drajvera..
Temperature kazem u idle 40c u full load-u nikada preko 69-70c
Verzija drajvera je 11.2 os je win 7 x64bit
Zvao sam drugara koji radi u prodavnici, on me posavetovao da bacim na reklamaciju ali posto je KimTec uvoznik za EwE ima da se nacekam oho ho.. karta stara pa ni 4 meseca..
ps: ovo se UVEK desava u 2d-u dakle nikada mi se nije desilo da mi se bilo koja igra "zabagovala" ili zakochila ili da mi je izleteo u desktop sa ovom porukom, vec eto.. surfujem i odjednom PAF...
napajanje je enermax 850w xD
Prilozi
-
99,2 KB Pregleda: 159
-
344,7 KB Pregleda: 158
Poslednja izmena: