Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Treba da platis jer si napravio saobracajni prekrsaj po bilo kom ovozemaljskom saobracajnom zakonu. Gde nisi kriv,molim te? Zuto svetlo se u najvecem broju slucajeva gleda kao crveno i to nije dzabe tako..A sto bi platio pare koje tesko ko moze ovde posteno zaraditi, jos ako sam siguran da nisam kriv bar ne vise od 50% ako sam i na zuto prosao opet to nije crveno kao sto ce me pokusat osuditi?
takodje vani ti je slicna kazna 5-10% (~2 dana rada) plate a ovde je to dva meseca rada bez hrane...
Ti si u pravu za jednu stvar,mada ni nju nisi lepo formulisao. Vani je kazna srazmerna licnom dohotku samo u odredjenim slucajevima (npr, ako si multi milioner oduzece ti auto,platices basnoslovnu kaznu ako si vozio nekom nenormalnom brzinom+ces izaci u najtiraznijim novinama i to ce tamo narod gledati kao na sramotu koja se desila,bahatost). Inace, vani bi ti za prolazak na zuto platio mnogo vise od onoga sto ces platiti ovde i mnogo vise od tih 5-10% koje ti spominjes(o ~2 dana rada necu ni da pricam, smesno je).
Nije napolju med i mleko, narocito ne kad se radi o krsenju bilo kog zakona i to je mnogo pogresna predstava koja vlada kod nasih ljudi.
Uh, taksisti su posebna fela, ima normalnih, ali se vecina njih ponasa kao da su ulice njihove Ali ne radi se o tome ovde, vec o svesnom izbegavanju placanja kazne i to u klasicno srpskom fazonu "zabole me da platim OVOJ drzavi,drugoj bih odmah platio". Yeah,how yes no.Ma, kod nas i "profesionalni" vozaci krse zakon kao da je GTA u pitanju. Koliko si puta video taksistu da se zaustavlja u traci koja je oivicena punim linijama, ili se nakon ulaska stranke prestrojava preko 2 ili 3 trake kolovoza sve oivicene punim linijama .
Pre neki dan zamalo da odvalim taksistu koji je iza autobusa polukruzno okretao preko duple pune linije.
Poslednja izmena: