Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Pa u Srbiji je opste poznato da se tudje muke vise "oplakuju" nego nase...Kaze mi drugar,na fejsu svaki drugi lik/likusa stavio kako sazaljeva Japan..A niko nije zalio centralnu Srbiju kad je ovaj zemljotres zadnji porusio ljudima kuce,unistio zivote i slicno..U pravu je drugar,nikad nama nece da bude bolje makar zbog toga..Kod nas je stanje gore, nego kada bi Japan doživeo još 130 ovakvih prirodnih nepogoda širom zemlje, pa mi nemamo zglavan auto put, niti vozni pravac, a kamoli šta drugo, još dođu pa nas isprebijaju i razruše.
"Zvaničnog podatka o broju stradalih civila u NATO bombardovanju još nema, iako je od početka vazdušnih udara na SR Jugoslaviju prošlo 12 godina. Procene se kreću od 500 do 2.500 poginulih, najčešće se pominje broj od oko 2.000 žrtava"
i obogalje 3 do 5 puta više ljudi, a nakon toga totalno raskrčme, i vrate evolucionu skalu društva na srednji vek, jedino imamo doduše ono što Japan nema, malo pustih ljudi na lepom i mirnom terenu.
Meni je žao nas, a ne bojim se za Japan i japance, oni znaju gde žive i stim se nose odlično.
možda zvuči grubo, ali nebrojeno mnogo više ljudi dnevno umre od GLADI i nekih "smešnih" bolesti, nemoćno, sporo, u suzama i mukama.
razlike između černobila i fukušima izgleda da nema sem u načinu izveštavanja. Pogledali ste fotografije i videli da su površinske instalacije praktično zbrisane, a 100% znam da nisu tamo stajale za ukras, jednostavno ti ljudi nemaju trenutno sa čim da upravljaju rad elektrane i verovatno će dolaziti do ispada i eksplozija reaktora, borba traje. Ovaj drugi reaktor po slikama je totalno razrušio toranj, koji nije bio od papira niti je isto služio za ukras...