Grodos
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010.
- Poruka
- 3.197
- Rezultat reagovanja
- 436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Ako se ne vidi razlika izmežu 2ms i 8ms onda je stvarno dobar monitor jer sam ja brate poredio sa jednim starijim 8ms monitorom (TN) koji je u svoje vreme bio poprilično skup i razlika je veoma primetna a ghosting je činio čuda (da ne ponavljam da primetim razliku i na 5ms isto kao npr. što ne mogu da igram FPS ispod 40fps)....prešao sam sa TN-a od 2ms na ovaj od 8ms i nema razlike nikakve vidljive u odzivu, niti ima ghostinga...
...dok je P2770h imao grainy sliku što je nedostatak svih TN panela...
ali dok ne budeš video ovaj monitor do drugog TN monitora ne znaš razliku...
Ne znam kako si ti držao podešenu sliku na P2770H ali taj monitor nema uopšte "grainy" sliku ili je dotični Dell mnogo bolji od ovog Samsung-a. Slika na P2770H je izuzetno dobra, tečna sa vernim bojama tako da ako kod tebe nešto nije valjalo ili nisi znao podesiti najbolje ili si dobio loš primerak.
Što se poslednjeg dela tiče, potpuno si u pravu - nisam poredio pa ne znam ali kao što je Animan malopre podebljao, sačekaću da i ovi paneli spadnu na manji odziv (možda jeste marketinški trik ali mi je važna smernica u odabiru monitora i do sada me nikada nije izneverila) i onda nađem prihvatljiv primerak i lično ga oprobam... i to je to.
Poslednja izmena: