S obzirom da postoji i 2D verzija (koja je podjednako dobra kao i 3D), moram da se ne složim s tobomAvatar nema 3D efekte avatar je ceo 3D film
@ stalja: ne znam, možda si u pravu, mada sam ja u tom filmu svaki čas video krv i izbljuvke
S obzirom da postoji i 2D verzija (koja je podjednako dobra kao i 3D), moram da se ne složim s tobomAvatar nema 3D efekte avatar je ceo 3D film
- HereAfter - Uzas od filma, gori i od Black Swan-a, na kraju se Supruga i ja zapitali sta je ovo trebalo Matt Demonu
Slažem seMiso ovo nije film niti je bio ikada nagradjivan i riba se non stop vrti u smeru kazaljke na zidu... ne kapiram?
Riba se ne okrece non stop u smeru kazaljke na satu, okrece se i u suprotnom smeru ako dovoljno dugo gledash.Miso ovo nije film niti je bio ikada nagradjivan i riba se non stop vrti u smeru kazaljke na zidu... ne kapiram?
Jbg, onda ja imam problem sa vidom Možda zato i nisam bio oduševljen 3D efektima kod AvataraAko ne vidish da se okrece i na drugu stranu posle duzeg gledanja imash problem sa vidom
Vrlo moguce...Jbg, onda ja imam problem sa vidom Možda zato i nisam bio oduševljen 3D efektima kod Avatara
Okrene se ona na 1:42 ALI NE SVAKI PUTRiba se ne okrece non stop u smeru kazaljke na satu, okrece se i u suprotnom smeru ako dovoljno dugo gledash.
Diabolique je napravio paralelu na 3D, odnosno da to nije pravi 3D vec da je pre optichka iluzija, i jeste optichka iluzija dubine
P.S. Ako ne vidish da se okrece i na drugu stranu posle duzeg gledanja imash problem sa vidom
Svashtara PCAXE definitivno jeste takvaJbt, ovo je forum sa najčešćim off-topikovanjem
Mislim da neko ko za nešto kaže da je sra**e automatski diskredituje sebe u bilo kakvoj raspravi. The Fountain je odličan film, samo nije standardan "gutaj-šta-ti-se-servira" film, pa verovatno to smeta ljudima.Fontana - sranje kroz gusto granje, dzabe potroseno vreme
Lepo je sto imas misljenje ali imati ga ne " kredituje te automatski " da nesto mozes kvalitetno i da ocenis Kad covek kaze " srxxxxxe " onda ne zeli da gubi reci i detaljno opisuje nesto sto nema veze sa zivotom, taj film je nabedjen kao i black swan i nema niceg " prenesenog " u njemu kao i nacin da pokazu nesto publici je totalno pogresan.Mislim da neko ko za nešto kaže da je sranje automatski diskredituje sebe u bilo kakvoj raspravi.