illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.846
Moja konfiguracija
Kakve ima veze sta je Valve radio? Meni se licno gadi SVE nakon Hl2 i Portala. Ukljucujuci epizode za HL2 i kao slag na kenj*aru koju su pravili napravise i taj L4D, najveci trash (moje misljenje zasnovano na izlizanoj zombi prici, copy/paste neprijateljima, odvratnoj zastareloj grafici i prici koja je obilata kao prazna vakum kesica) koji sam video od izlaska Soldier of Fortune II i HL2: Ep2.Cisto sumnjam da ce nesto posebno biti za multi sigurno ne bolje od L4D ipak je L4D Valve radioOcekujem od Techland-a dobru igru ali ne neko cudo.
I couldn't say it better myself.Kakve ima veze sta je Valve radio? Meni se licno gadi SVE nakon Hl2 i Portala. Ukljucujuci epizode za HL2 i kao slag na kenj*aru koju su pravili napravise i taj L4D, najveci trash (moje misljenje zasnovano na izlizanoj zombi prici, copy/paste neprijateljima, odvratnoj zastareloj grafici i prici koja je obilata kao prazna vakum kesica) koji sam video od izlaska Soldier of Fortune II i HL2: Ep2.
Valve mlati slamu bas kao i EA sports. Jedino sto od njih iscekujem je portal II i nista vise.
Igra je prvenstveno namenjena multiju i coop-u i u toj sferi je jedna od boljih ( zabavnih ) pucacina na trzistu, pretpostavljam da ti je misljenje zasnovano na single playeru pa na njoj zasnovano i pogresno misljenje kao i u battlefield tematici. Jednostavno nekom se pre ukaze drvo a nekom odmah suma.(moje misljenje zasnovano na izlizanoj zombi prici, copy/paste neprijateljima, odvratnoj zastareloj grafici i prici koja je obilata kao prazna vakum kesica)
Upravo tako... mislim, kada je mene stvarno "dojmila" u single player varijanti, mogu misliti kakav tek carnage i haos nastaje kada se igra sa ljudskim protivnicimaAko se igra " versus " opcija gde 4 vs 4 igraju surv vs infected onda igra dobije skroz drugaciji momenat i postaje pravo " HI " nadigravanje i malo je multija gde timska igra dolazi do izrazaja na ovakav nacin.
Da ne spominjem odlicne " modovane " servere gde se igra 10 vs 10 playera![]()
Pogotovo sto su je dosta " otezali " poslednjim patchevima pa je cak i kampanju na " hard " tesko preci sa 4 igraca a kamoli extreme varijanti koja je ranije bila dosta laksa.
Pa dobro, ukusi su razliciti. Ja zombije ne gotivim uopste i to je to. Multiplejer isto ne gotivim nesto preterano, a SP L4D mi je bio bas bas bljak u svakom pogledu, normalno da necu nakon toga kupiti igru da bi probao multiplejerUpravo tako... mislim, kada je mene stvarno "dojmila" u single player varijanti, mogu misliti kakav tek carnage i haos nastaje kada se igra sa ljudskim protivnicima
I 4 prezivela (ljudi) vs. zombies (botovi) je super, ali 4 vs. 4, sve ljudi, pa zombiji protiv prezivelih... haos![]()
Ma to je sve "tablic" naspram DOTA ili HoN i tog tipa igara. Pricam o timskoj igri, nadmudrivanju i osecaju. Nije to za svakog. Recimo nije za mene. Ja vise volim 1 v 1 ili nesto opustenije jer igre igram prvenstveno da se zabavim. Igre u kojima je RQ cest su jednostrano zabavne, za vecinu, a pogotovo za pocetnike, nisu zabavne uopste. No ovo sad vec nema veze ni sa jednom igrom pojedinacno, a nis a ovom temom...Multi je uvek drugaciji osecaj od SP i recimo ako uzmemo za primer Multi FPS i kad neko pocne da igra taj ce tesko posle toga da zavoli ijdan SP zato sto se u multiju uvek " nadigravas " sa protivnicima i to ga cini fenomenalnim, pogotovo osecaj kad nekog nadmudris
Evo ja poceo da igram Buletstorm ... odigrao prvu misiju i sad ide na uninstall ... jednostavno previse mlako ... dok recimo igras BC2 sa 3 prijatelja i krenes na " mcom " pa uradis neki " flank " ili 2 aktiviraju mcom 2 podrzavaju pod kisom metakae to je osecaj koji nijedan SP ne moze da pruzi.
Takodje ako se igra L4d2 ili l4d i ako se skupi dobra ekipa onda je osecaj brutalan kad odvalis 4 survivora momenat kad izadju iz " safe room-a " ... RageQuit je neminovanosetio na svojoj kozi a kod L4d " timing " je neverovatno vazan i ako se pogodi momenat mozes da odvalis u jednom cugu 4 coveka ...
Imam u listi prijatelja takijeh igraca da kad igraju protiv mene samo se " smrznem i kazem edoq "
Ma isti ukus imademo - ja nit' sam MP igrac (zaista preferiram SP), nit' sam ljubitelj zombija.Pa dobro, ukusi su razliciti. Ja zombije ne gotivim uopste i to je to. Multiplejer isto ne gotivim nesto preterano, a SP L4D mi je bio bas bas bljak u svakom pogledu, normalno da necu nakon toga kupiti igru da bi probao multiplejer
sto se mene tice, najbolji multi ima RTCW u vidu multiple objective based igre gde svi ucesnici moraju da se potrude da bi dobili rundu...
Kad si ovo rekao mislio si sve je " tablic " sto se tebi ne svidja ?? Normalno je da pricamo o tome ko sta voli ali zato sledeci put povedi racuna kad nesto opisujes kao " smece " ili slicno, pogotovo ne onaj deo koji nisi odigrao, cisto iz neke objektivne perspektive kao i zbog respecta prema ostalim clanovima. Cak i najobicniji tablic moze da bude izuzetno zabavna stvar ali ako se igra sa odredjenim ljudima i iz odredjenih motiva.Ma to je sve "tablic" naspram DOTA ili HoN i tog tipa igara
Kad si ovo rekao mislio si sve je " tablic " sto se tebi ne svidja ?? Normalno je da pricamo o tome ko sta voli ali zato sledeci put povedi racuna kad nesto opisujes kao " smece " ili slicno, pogotovo ne onaj deo koji nisi odigrao, cisto iz neke objektivne perspektive kao i zbog respecta prema ostalim clanovima. Cak i najobicniji tablic moze da bude izuzetno zabavna stvar ali ako se igra sa odredjenim ljudima i iz odredjenih motiva.
no ... izvinjavam se na off-u
Nastavljamo sa ot-om, ovo nema veze sa spawn rape-om nego sa vestinom igraca, igra pocinje kada " survivors " izlaze iz " safe room-a " i tada se moze napadati, pricao sam da su neke ekipe tako uhodane da tu cetvorku odmah razbiju i to zahteva strasan timing posto su " infected " dosta slabiji i potrebno je umece da se igra sa njima odn bas teamwork, nema veze sa spawn rape-om koga ima najvise u bf2 i puno manje u bc2.Recimo bas onaj "spawn point rape" koji si opisao za L4D. Vecini "kulturnih" igraca to je ogroman propust i upravo je to - spawn raping. Daleko je od dobre stvari cim druga strana radi Rage Quit na pocetku same partije.