To nema veze sa revolucijom - to je obicno ciganisanje. Iliti narodski - 'oces da se je*es, a da ti ne udje. Ne ide...Bice revolucija kad budes mogao da kupis ovakav telefon za 200 eura odmah cim se pojavi.
zato sto se zna da su srbi zesce lozane kod nas ispod 600-650e(kad izadje) nece se naci..a onda ce da mu nabiju(spuste)cenu kao kod galaxy tab-a... cena je porasla cena za 100e minimum od kako je izasao sad je 1000e..galaxy s I sad kosta 500+...pa i onaj jaTelefon 4 polovan kosta 500+...pa mi obicni smrtnici moramo da sacekamo da ovi zmajevi od "telefona" dodju u telenor/vip da bi nas jos vise drali..barem su uveli kupovinu na rate.......Nece biti skuplji od 550e imam takav osecaj. Mada ko zna videcemo uskoro.
Kao sto rekoh vec, pomodarstvo i logican sled stvari, pakovanje mini racunara unutar telefona...To nema veze sa revolucijom - to je obicno ciganisanje. Iliti narodski - 'oces da se je*es, a da ti ne udje. Ne ide...
I zaista ne vidim kakve veze ima napakivanje novih stvari sa niskom cenom (istog) uredjaja... to ruku pod ruku ne ide, nikada islo niti ce pak ikada ici.
A detaljn(ij)e specifikacije Galaxy-a S II imas koji post iznad ovog mog, Hector Ruizo okacio... procitaj jos jednom, posto iskreno verujem da nisi ni pogledao kakve su. Tj. cuo si samo za DC procesor i nista vise.
I kada procitas - dodji i reci mi koji to telefon jos ima sem Galaxy-a S II, te koji to telefon *sada na trzistu* nudi to sto ce on ponuditi za koji dan... pa mi objasni kako onda nije "ni evolucija ni revolucija".
OK, cini mi se da kapiram tvoj stav... "it's still just a phone after all", zar ne?Kao sto rekoh vec, pomodarstvo i logican sled stvari, pakovanje mini racunara unutar telefona...
Uzmes pogledas ove netbook-ove, vidis koliko izlaza i cudesa imaju , kolicinu radne memorije, brzinu procesora i to spakujes u telefon.
Mislim, OK, jeste impresivan telefon sa svim tim cudesima, ali ja imam utisak da tebi skace pritisak kad procitas nesto o ovoj galaksiji dva.
Neko pak mora biti prvi, Samsung it is now. Eno prave i Tegru 2 il' 3, ne znam ni ja vise, ona ce da tera rezoluciju 1366x768, samo jos da vidim na koliki displej ce to da upakuju.
Telefon ko telefon, i taj sad sto ti zraci j@j@ nije nimalo los i zavrsava sve, zar ne?
Mozda ja nisam vise geek, 'ebem li ga?
OK, imam samo jedno pitanjce: ako je ovo tek evolucija (nije revolucija, slazemo se... ali zaista mnogo toga novog donosi)... kako bi onda nazvao Desire S?Ubo si u centar, kapiram i ja filozofiju all i one i podrzavam.
Jako dobra multimedijalna sprava i telefon, drago mi je sto si napisao zadnju recenicu ovako kako si je napisao.
Evolucija it is, manje, brze, bolje, kompaktnije, multiprakticno.
Jeste mmmm ali kad ce imati koristi od toga u Srbijimmm HSPA+
Desire S bih nazvao - desni klik iliti refresh, ali zaista.OK, imam samo jedno pitanjce: ako je ovo tek evolucija (nije revolucija, slazemo se... ali zaista mnogo toga novog donosi)... kako bi onda nazvao Desire S?
Bas me zanima
P.S. Jeste brze, bolje i mulitprakticno... ali manje i kompaktnije vala nije
"Refresh"...Desire S bih nazvao - desni klik iliti refresh, ali zaista.
Ali samo Galaksije SA Samsung galaksije su kao nVidia - brute force.