M
Misko78
Guest
Evo ovako, moji drugari i ja vec godinama organizujemo LAN Party od 6-8 igraca, 4-5 puta godisnje. Obicno je to u Pozarevcu kod drugara u kuci i traje 2-3 dana besomucnog igranja, pijenja piva i jedenja dzank hrane. Posto je iz objektivnih razloga ucesce otkazalo par ljudi ostali smo nas cetvorica koji sigurno idu bez obzira na sve. Nazalost nisam bio ranije u mogucnosti da javim ali je tako ispalo ide se prekosutra u sredu i potrebna su do 4 igraca.
Uslovi su sledeci:
- Mora da se ostane do petka uvece
- Da se ima komp koji moze da tera najnovije igre, znaci minimum minimuma neki 8600GT(pre ce biti 3850) , vec je bilo slucajeva da nam banu drugari drugara sa 7300GT i nit mozemo mi da igramo nit mogu oni.
- Obavezno poneti svoj LAN kabl, i svoj produzni kabl za struju.
- Da se ponese lova za hranu, pice i sl.
- Posteljina je obavezna, ostalo sve ima.
- Nazalost tanki smo sa prevozom i to je najnajnajveci problem pa ako ima neki ludak da hoce da dodje svojim kolima bilo bi odlicno.
Sve je short notice pa je potpuno razumljivo da se niko ni ne javi, ali ako pak ima vas zaludjenika neka mi se javi na PM i obavezno ostavi broj telefona za dogovor posto ja palim sutra posle AC munja DC koncerta u Pozarevac. Ako se ipak javi vise od cetvorice neko ce morati da visi posto samo toliko ima mesta u kuci a da ne sedimo jedan drugom na glavi (dva tima dve sobe)
Uslovi su sledeci:
- Mora da se ostane do petka uvece
- Da se ima komp koji moze da tera najnovije igre, znaci minimum minimuma neki 8600GT(pre ce biti 3850) , vec je bilo slucajeva da nam banu drugari drugara sa 7300GT i nit mozemo mi da igramo nit mogu oni.
- Obavezno poneti svoj LAN kabl, i svoj produzni kabl za struju.
- Da se ponese lova za hranu, pice i sl.
- Posteljina je obavezna, ostalo sve ima.
- Nazalost tanki smo sa prevozom i to je najnajnajveci problem pa ako ima neki ludak da hoce da dodje svojim kolima bilo bi odlicno.
Sve je short notice pa je potpuno razumljivo da se niko ni ne javi, ali ako pak ima vas zaludjenika neka mi se javi na PM i obavezno ostavi broj telefona za dogovor posto ja palim sutra posle AC munja DC koncerta u Pozarevac. Ako se ipak javi vise od cetvorice neko ce morati da visi posto samo toliko ima mesta u kuci a da ne sedimo jedan drugom na glavi (dva tima dve sobe)