Pazi, vrednost poklona od nekih 80e za mene uopste nije zanemarljiv, kao izgleda za tebe. A siguran sam da je i dalje velikoj vecini izdatak od 80e za grafiku dosta veliki...Ploča je lepa nagrada a ta grafa je čista uvreda, bar po meni. Gledam razne nagradne igre, konkurse i niko da da pravu stvar a ne ta g*vna. Ako nemaš, ne glumi moodo.
Takvu grafu mogu i ja da poklonim, bez da me nešto mnogo stavi u minus.
Hoces da kazes da imas sad 2 iste graficke?i uzeo sam tu grafiku od Villy-ja, pre nego sto sam je ja dobio
To je sad stvarno malo glupo, možda je nekome grafika zaista bila potrebna, recimo Mikiju...Pa da, al sam za prvu posteno zaradio i platio je svojim radom A ova druga je dosla kao poklon
Pa nije bas bila tako zamisljena nagradna igra... nije random izvlacenje papirica iz sesira...Nagradna igra znaci srecu da te neko izvuce a ne da izvlace nekoga zato sto je bas njemu potrebno
Logicno najveca guzva je bila za plocu. Ali generalno malo je ljudi uopste ucestvovalo....3. Napišite originalno pismo Deda Mrazu i objasnite šta od poklona želite.
Najoriginalnije pismo Deda Mrazu iz svake kategorije poklona će osvojiti poklon. Nema dalje. To je sve. Posle samo čekaš da dobiješ nešto lepo.