Prvo ga dobro nauljim pa posle samo skidam masnoću ili sa uljem trljam dok se ne skine?Zejitinverovao ili ne, nakon toga pranje deterdzentom i toplom vodom komplet.
Tvoje serpe su od istog materijala kao i prednja maska kucista?Nesto ne primecujem da su mi ostecene serpe
Sta je bitno koji je materijal ispod ako je ofarbano??? Ofarbano kuciste ofarbana serpa (spolja)??Tvoje serpe su od istog materijala kao i prednja maska kucista?
Gde ti kupujesh sherpe
Poshto ne vidis poentu mog posta da pojasnim.Sta je bitno koji je materijal ispod ako je ofarbano??? Ofarbano kuciste ofarbana serpa (spolja)??
Nigde nisam video da je postavljeno pitanje kako da se ocisti samo prednja maska !!!
A moze opusteno da se cisti i maska (plastika), ribao sam stari beli CRT monitor, i sve je bilo ok!!
Cistio sam i kuciste, sve je bilo ok.
U cemu je problem??
Ne vidim poentu tvoj post-a u kome si hteo da ispadnes pametan ili sta vec....
Nek bude da je stigao tvoj post u nezgodnom momentuPoshto ne vidis poentu mog posta da pojasnim.
Koliko mene pamcenje sluzi kuciste je kombinovano plastika i lim. Plastika neke hemikalije ne podnosi najbolje i moze da dodje do ostecenja iste. Plus kad vec spominjemo sherpe u celoj prichi, farba koja se koristi za sherpe nije ista kao shto se koristi za kucishta, tako da ako je vim odgovara za serpe ne znaci nuzno da odgovara za kuciste. Da ne bude da pricam u prazno, glancao sam moj sad pokojni Xbox 360, sa prvim preparatom koji sam dohvatio u kuhinji i na odredjenim delovima kucista se vidi da je hemikalija nagrizla plastiku.
I ne nisam hteo da ispadnem pametan, ako sam te kojim slucajem uvredio izvinjavam se.
Šerpa je emajlirana a kućište farbano eto to je razlika.Sta je bitno koji je materijal ispod ako je ofarbano??? Ofarbano kuciste ofarbana serpa (spolja)??