Na ck-u sve, narucivanje preko one teme.gde da nadjem taj lian li i koliko on koshta? ovaj silverstone .. mislim da ne bih..
Ovaj 650d mi deluje okej.. e sada sto se tice tishine tu bi morali odmah da se menjaju fabrichki ventovi sa nekim enermax magma-ma itd itd.. nego koliko bi izasao ovaj cors ???Na ck-u sve, narucivanje preko one teme.
Pa... tesko je naci neko bolje od 182, a pogotovo ispod 200e i u slucaju da je akcenat na tisini.
Da pogledas Corsa 650d?
Opet nema kod nas, cak ni na ck-u jos uvek.
Ne bi trebao da bude preko 200e nikako. Kontam oko 180e. Videcemo.Ovaj 650d mi deluje okej.. e sada sto se tice tishine tu bi morali odmah da se menjaju fabrichki ventovi sa nekim enermax magma-ma itd itd.. nego koliko bi izasao ovaj cors ???
edit.. ok kapiram oko 150e ..ako bi izasao vise od 20 000 din to bi bila takodje pljachka...
taj raven ima bas dosta pohvala i ocena a usto je bas prelepo, kakavo iskustvo imas sa njim? meni je strasno upao za okoUh,ja sam neshto u fazonu da negde udomim ovog Raven-a,...
Pa sad, to matoro je relativna reč... svi su barem 2-3 godine stari or more...Mozda covek ima neki matori hdd koji su znali da se greju poprilicno. Danasnji diskovi imaju svega par stepeni preko sobne ukoliko postoji bilo kakvo strujanje vazduha oko njih.
@Oki, ne budi lood, jedino kuciste za koje zalim sto sam ga ikada prodao jeste P182.
Moj najstariji disk ima 5 godina sad tako da....Pa sad, to matoro je relativna reč... svi su barem 2-3 godine stari or more...
Kapiram je to vama u klasi matoro
Al opet ja spadam u te ljude koji kad pipnu čipset hladnjak i ako je vruće,
onda tu mora da ide neki ventilator ili neka duplo veća custom made alu-rebra...
Iako je motherboard temp na, lupam 35°C. Ne može biti 35ºC kad hladnjak
peče, tih 35°C je laž...
To da nemaju uticaja mislim da je jako pogrešna izjava.Moj najstariji disk ima 5 godina sad tako da....
Inache shto se temperatura tiche cesto programi ocitavaju pogreshnu temperaturu kod matichnih plocha tako da......
Iskreno mislim da bespotrebno sebi pravish problem, sa kojekavim budzenjima koja realno nemaju nikakvog uticaja.
Pa ne znam sta te konkretno zanima. Vizuelni utisak je stvar ukusa (meni je vr' ),hladjenje dosta dobro,i poprilicno je tiho. E sad,nit' je najtise kuciste,nit' je najbolje sto se tice hladjenja,ali tu je negde medju boljima u obe kategorije. Materijali odlicni...cvrste stranice,odlicna plastika,nista ne krcka-shkripi-klima se...taj raven ima bas dosta pohvala i ocena a usto je bas prelepo, kakavo iskustvo imas sa njim? meni je strasno upao za oko
Kako moze 35C da pece? Ljudski organizam ima ~36.5C, kako se mozes opeci na 35C?Iako je motherboard temp na, lupam 35°C. Ne može biti 35ºC kad hladnjak
peče, tih 35°C je laž...
Pa to on hoce da kaze kako to sigurno nije 35c kad peche, al nebrojeno puta se SW za ochitavanje zabagovao pa pokazivao neke nerealne temperature. Kod jedne ploce mi je everest pokazao 90c za chipset, a on mlak na dodirKako moze 35C da pece? Ljudski organizam ima ~36.5C, kako se mozes opeci na 35C?
A sta da kazem kad je napolju 35C, svi gorimo
I meni ocitava 120+ stepeni, ali prstomerom sam utvrdio da to nije tacnoKod jedne ploce mi je everest pokazao 90c za chipset, a on mlak na dodir
Imam i ja takvih drugaraJa mislim da se vi mnogo cimate za temperature....
Drugar ima komp, bukvalno celo kuciste je vruce... Kad sam mu instalirao speedfan, pored svake ocitane temperature stoji ona vatra I bas ga briga, to tako radi vec ~2god
Isto tako gomila ljudi nema pojma kolike su im temperature, niti ih zanima, nisu nikad ni otvorili kuciste, i sve radi
I meni ocitava 120+ stepeni, ali prstomerom sam utvrdio da to nije tacno
:iagree:Mene nervira sto,ako npr. hocu necujan komp (a hocu ),ne mogu da budzim neke tihe 12-ice\14-ice. Mislim,jeste on dosta tih i ovako,ali nije necujan,jbg. Cuje se npr. nocu kad je tisina,a ja spavam pola metra pored kompa i to me nervira. Mada,jbg,to su neki moji tripovi...
Kad kazem nekom da mi se cuje komp i da me nervira,gledaju me k'o da sam poludeo...
ima mesta za 5 3.5" diskovaPogledao sam slike, i....
Izgleda da stranice nisu previše čvrste kad su je uspeli iskriviti.....
I ima samo tri "šine" za hardove.
To znači da mogu staviti samo jedan hard sa dodatnim hlađenjem (zauzima 2 mesta)
i jedan bez dodatka.
Ali inače kućište izgleda jako lepo i volim taj "sleek" dizajn!
Realno najradije bih kupio Silverstone Fortress, ali to košta