Pa sad neke oce sigurno a neke i nece bas iz prostog razloga jer overclock iskljucivo preko multija je vuna ....Lepo ja reche da ce se Sandy-u radovati najvishe overklokeri! Ide ovo kao blesavo i to josh sa HT-om...c c c...
Kao i uvek, ispaglace se to sve vremenom i svega ce tu biti na kraju. Kada sam rekao "overklokeri" mislio sam i na one 24/7 i na extreme.Pa sad neke oce sigurno a neke i nece bas iz prostog razloga jer overclock iskljucivo preko multija je vuna ....
No mozda ja po tom pitanju imamo previse zahtevne kriterije neznam .....
Pa neverujem Dusane da ce se ispeglati vremenom iz prostog razloga jer je na SandyBridge platformi PLL Generator direktno implementiran u chipsetu P67 a nije posebno na ploci kao zaseban chip sto je bilo pravilo do sada. Intel je krenuo tim putem zbog pojednostavljivanja platforme jer nema potrebe da se zasebno implementira PLL Generator recimo za PCI-E Bus za koji se odavno zna da ne voli veliki OC (100 - 110MHz zavisno od chipseta).Kao i uvek, ispaglace se to sve vremenom i svega ce tu biti na kraju. Kada sam rekao "overklokeri" mislio sam i na one 24/7 i na extreme.
Shto se tiche multi-a, eto prilike da manja oslobodi strah
http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=15952Dali neko zna gde da nadjem ovaj PLL Overvoltage fix za ASRock P67 Extreme6???
Garancija na plocu je 2.godine
Hvala matorac!!!
Moja greske prevideh cifru na kraju ... dobro si obratio paznju ...Hvala matorac!!!
Nego reci mi jer moze ovo i na extreme6 jer ja naso samo za extreme4 a za extreme6 nema, ili je to isto?
Neznam da li si vec video ali mozda ima sa ovim pomociNa Ovoj mojoj ploci ja za sad uspeo na ovih 107 doduse nisam ni probao jos na vise, a za sugavi PLL fix bez njega nece da ide preko 4,8Ghz, tako da sam osudjen na cekanje dok ne izadje i za Extreme6 verziju do tada nista od 5Ghz
Probao sinoc i nece, cim se pojavi win logo na pocetku odma BSOD pa sam vratio opet na 1.20 nije mi jasno da me mozda ne zeza ovaj moj DDR3, ali opet s druge strane... zasto je sa oficielnog ASRock saita povucen ovaj bios 1.30 jer kad sam ja kupio plocu pre dve nedelje je bio na saituNeznam da li si vec video ali mozda ima sa ovim pomoci
http://hwbot.org/forum/showpost.php?p=90597&postcount=149
Isto ne ulazi u win preko 54*100 sa HT-om ili bez HT-a probao milion puta, to mu je izgleda plafon, ili ja negde gresima kad iskljucih HT ?