gx, ajde, ako ti nije teško, uradi neki kul efekat na ovoj slici da je postavim za profil
Bez zezanja
Pa bre, nisu dzabe toliko popularne to je model iz '82 iliti Nike AF'82Ne izgledaju veliko , shmekerske su
Mozda mi na prolece sredis takve neke Ili one Adidas StarWars editionPa bre, nisu dzabe toliko popularne to je model iz '82 iliti Nike AF'82
Villy ovu da stavis!
Mozda mi na prolece sredis takve neke Ili one Adidas StarWars edition
ti imas ortaka ?Najjache je bilo kad sam pitao ortaka da mu micri uvali HDD , i nisam znao kako da mu objasnim ko je on , samo sam rekao "patikeizlondona lik " ,sve mu je bilo jasno
Patike su Adidas superstar 80s limited edtion... A pantalone su DC chino... Dok je Majica Nvidia... ne znam shta je tu gej to shto sam se sprdao sa kombinacijom boja?sta je tu jasno, ljubicanstvene patike, crvene gace, crna majca...meni tu nista nije jasno, nit je gej nit nie
Marsh u kuhinju !ti imas ortaka ?
Shta ti nije jasno? Nit je gay nit nije Najbojli opis!Patike su Adidas superstar 80s limited edtion... A pantalone su DC chino... Dok je Majica Nvidia... ne znam shta je tu gej to shto sam se sprdao sa kombinacijom boja?
Ja da ga vidim 'vakog na ulici, drmn'o bi mu jednu zidarsku za uvosta je tu jasno, ljubicanstvene patike, crvene gace, crna majca...meni tu nista nije jasno, nit je gej nit nie