AXE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.957
- Rezultat reagovanja
- 500
Moja konfiguracija
Noctua je osvežila svoju D0 seriju CPU kulera za servere i radne stanice bazirane na AMD Opteron procesorima. Novi, NH-U12D0 A3 i NH-U9D0 A3 kuleri dolaze sa dva Noctua ventilatora visokog kvaliteta, podižući pritom kvalitet hlađenja i tišine na G34 platformi na jedan sasvim novi nivo.
„Naša DX i D0 serija kulera za Intel Xeon i AMD Opteron procesore su same sebi kreirale ime i prepoznatljivost na profesionalnom serverskom i tržištu radnih stanica, ali su nam mnogi naši klijenti zatražili podršku za najnoviju G34 Opteron platformu" kaže Roland Mossig CEO Noctua-e. "Novi A3 modeli nam sada omogućuju da ispunimo taj zahtev i daju nam za pravo da ostanemo uvereni da će mnogi korisnici G34 platforme napokon imati tiho rešenje za hlađenje iste."
Opširnije...
Nije show off, stvarno sam prezadovoljan, onako izistinski 

Noctuau sam bez problema postavio na am3 ploču dok je bila u kućštu, dok me je ovaj bolt kit istripovao da nisam nešto dobro uradio, pa sam morao da skidam celu ploču, jer na netu nigde nema uputstvo za instalaciju na am3 platformu, da vidim da li treba da se klati. Stvarno je opradvdano dati tu razliku u ceno od 1500 dinara u donosu na MH. I ventovi i am3 kit i bolje performanse (što je najvažnije) i niko te ne klapea po ušima za neke kitove za nova podnožja, već ih dobijaš džabe ako ti zatrebaju.
kakav si ti specijalac pa ti bi da ti sve radi na max a da se pri tome nista ne cuje LOOOOOOL