Shiki
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.609
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Dakle hocu da kupim LCD, jerbo za LED nemam para.
Shta je bitno od uslova?
1) Da ima digitalni tuner
2) Da bude koliko toliko lep na oko, moj kriterijum za "lepo" je da ima shto tanje ivice oko ekrana
3) Koristice se primarno kao monitor pa imajte to u glavi
4) Vece od 37" necu jer nemam gde da ga stavim a i nemam para
5) Da je Samsung ili LG ili Sony! Gorenje, vivax, Vox i ostale zaobidjite
Nema vishe uslova, ne znam ni da li bih FullHD ni dal' ne bih. Ne znam ni da li 32" ili 37"... Dakle preporucite neshto iz iskustva, ili ako ste negde procitali da neshto valja...
PLAZMU necu, samo LCD
P.S. Ako imate nekoga ko je nashao neke koji su ispali iz kamiona, ne libite se da mi to kazete na PM
P.S. Da ne otvaram posebnu temu... Da li neko zna koji od parametara utice na brzinu promene kanala. Da budem precizniji, na matorom TV-u toshiba vrtim kanale kao blesav, u prevodu cim kiknem kanal se vec prebacio i 30 kanala izvrtim za sekund bukvalno. Kod ovih novih TV-a to poprilicno traje. Pa ako ima neki znalac voleo bih da mi pomogne u razreshenju misterije
Shta je bitno od uslova?
1) Da ima digitalni tuner
2) Da bude koliko toliko lep na oko, moj kriterijum za "lepo" je da ima shto tanje ivice oko ekrana
3) Koristice se primarno kao monitor pa imajte to u glavi
4) Vece od 37" necu jer nemam gde da ga stavim a i nemam para
5) Da je Samsung ili LG ili Sony! Gorenje, vivax, Vox i ostale zaobidjite
Nema vishe uslova, ne znam ni da li bih FullHD ni dal' ne bih. Ne znam ni da li 32" ili 37"... Dakle preporucite neshto iz iskustva, ili ako ste negde procitali da neshto valja...
PLAZMU necu, samo LCD
P.S. Ako imate nekoga ko je nashao neke koji su ispali iz kamiona, ne libite se da mi to kazete na PM
P.S. Da ne otvaram posebnu temu... Da li neko zna koji od parametara utice na brzinu promene kanala. Da budem precizniji, na matorom TV-u toshiba vrtim kanale kao blesav, u prevodu cim kiknem kanal se vec prebacio i 30 kanala izvrtim za sekund bukvalno. Kod ovih novih TV-a to poprilicno traje. Pa ako ima neki znalac voleo bih da mi pomogne u razreshenju misterije