mashina
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 57
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Witza_sTe*
CPU & cooler:
Intel i5 2500k @3.3GHz & stock cooler
Motherboard:
ASUS MAXIMUS V GENE
RAM:
DDR3 4x4GB 1600MHz Kingston HyperX CL9
VGA & cooler:
Gigabyte 6850 OC
Display:
Asus 22"
HDD:
1TB WD Green
Sound:
INTEX X 5900 THUMP SUF 5.1 + Logitech G35
PSU:
Be quiet! 550w silent power
Optical drives:
Razer Imperator
Mice & keyboard:
Logitech G11
Internet:
Telekom 10mb
OS & Browser:
windows 7 64x
Other:
2x COOLER MASTER 12''
no commentBrate sve sto je trebalo je da ne cheatujesh i da ne haxujesh
igra je free,mozes je skinuti sa njihovog sajta na kome se i registrujes da bi je igrao http://www.z8games.com/ .Na zalost jos uvek nema srpskih servera ali najbilizi je UK server bilo koji (bilo ih je 4 poslednji put kad sam video pre nego sto sam popio ban).Lag je od 60~75 meni je 65 sa 2mb protoka a sa 1mb je oko 70 nije velika razlika ali ipakNista novo. Ljudi su sujetni. Ne igram ovo cak i prvi put cujem al u CS-u bas zbog ovakvih stvari kad god ne igram na mom serveru uvek snimam demo pa iako je admin koji te ban malouman mozes postaviti demo na forum servera... i nadas se da dodje neki normalan admin - head admin i pogleda demo.
Pre nekih 2 nedelje lik me ban na awp india. lupio mi ss i ban. Niti me ne pratio niti je snimao demo... postavim demo na forum i lik kao pali imas wh 100% nemam ja sta da gledam demo. Dosao normalan admin pogledao, skinuo ban, a ovaj lik i dalje siguran da sam cheater
Kakva je ova igra? free?
Probao sam CombatArms davno posto je ortak igrao al nisam igrao konstantno a tamo se gube oruzja/oprema kad ne igras redovno...jer na to mislis kad kazes OP oprema? Jel isto tako i na crossfire?
isto je samo sto su nazivi promenjeni na CF-u
npr:GP-game points se ne placa novcem preko kartice nego se dobijaju posle svake odigrane partije (od kad igram cf nikad nisam kupovao zp)
ZP-se kupuje preko kartice ili kako vec i tim parama se kupuju razne opasnije i jace puske od ovih koje kupujes GP-om i dobija se vise EXP iz svake igre
u CF-u najvise ima "speed" i "aimbot" hakera koje niko nece da kikuje jer ide njima u korist (vise EXP-a iz svake dobijene igre) ali na primer kada na chatu napisem "kick him,he is hacker are you blind" ja dobijem kick jer sam to reko i lupim glavom o zid sta ces,glup narod.Hajde nek neko objasni kako se prepoznaju čiteri i kakve fore koriste.
Npr. kad smo pržili CS 1.6 i bili baš dobri sećam se da smo igrali protiv ekipe koja je lošija od nas ali nekako su nas stalno stizali. Mapa je bila Italija i nas trojca uzgred najboljih u ekipi od 6 čuvamo taoce i čekamo jednog njihovog. Dobro raspoređeni da nam ništa ne može ali baja uleće sa deaglom i u sekundi pravi tri heda a da ni jedan od nas nije blizu drugoga.
E sad vi koji više imate susreta sa ovim napišite i objasnite na primeru pa da ova rasprava bude malo konstruktivna.
Pre neki dan je izaso nov update za CF i sada nema hakera vise sa tim novim updateom (steta,sta propustam)
ovo je moja sestra igrala "sandritza" i nju su hteli da kikuju jedno 124 puta jer se drala na chat da kikuju ovog jazavca.Baš zbog toga i pitam. Lupam igram css i jedan dan derem nekog [ABCD]Serator lika sutradan lik prvi na mapi odnos 30:1, posle par sati on opet postaje običan igrač. Treba sada da igramo jednom nedeljno sa nekom ekipom 5 na 5. Zanima me na šta da obratim pažnju.
Nema teoretske sanse da za 12min igre skupis vise od 120 kill-a.najbolji score mi je bio 118 i to jedva,a najbolji do sada mi je 90-8 i kojim cudom nisam bio kikovan