• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Da li je pro igranje zabranjeno?

mashina

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
57
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Witza_sTe*
CPU & cooler:
Intel i5 2500k @3.3GHz & stock cooler
Motherboard:
ASUS MAXIMUS V GENE
RAM:
DDR3 4x4GB 1600MHz Kingston HyperX CL9
VGA & cooler:
Gigabyte 6850 OC
Display:
Asus 22"
HDD:
1TB WD Green
Sound:
INTEX X 5900 THUMP SUF 5.1 + Logitech G35
PSU:
Be quiet! 550w silent power
Optical drives:
Razer Imperator
Mice & keyboard:
Logitech G11
Internet:
Telekom 10mb
OS & Browser:
windows 7 64x
Other:
2x COOLER MASTER 12''
Igram online igricu "cross fire" i mogu vam reci da jos uvek nisam sreo ni jednog ko je bolji od mene,nije da se hvalim ali tako je.Muka mi je vise da me posle svakih 2min igre kikuju neki koji ni misa ne znaju da drze.Igrica i nije toliko losa,ista je kao "cs source" samo sto se ovde dobija exp. i cinovi.Moderatori (admini) bi trebali da naprave jedan server na koj ce da se skupljaju oni koji znaju da igraju,ali kome to da se kaze...Dajte mi neki predlog kako da utuvim igracima u glavu da nisam cheater.

:butcher:

micri

Betmen
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.527
Rezultat reagovanja
170
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rupa bez dna
CPU & cooler:
INTEL Core i5-13600KF/NZXT X73
Motherboard:
Asus Z690G-Gaming Wifi
RAM:
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
VGA & cooler:
AsRock RX6900XT OC Formula
Display:
BenQ EX2780Q/Hisense 65u8gq
HDD:
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Sound:
Samsung Q800c/Sennheiser GSP670/JBL Flip 5
Case:
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
PSU:
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Mice & keyboard:
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Internet:
Optika 400/80
OS & Browser:
W10
Other:
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB/iPhone XS Max 64gb/Logitech F710/Sony Playstation 5 Disc
Igram online igricu "cross fire" i mogu vam reci da jos uvek nisam sreo ni jednog ko je bolji od mene,nije da se hvalim ali tako je.Muka mi je vise da me posle svakih 2min igre kikuju neki koji ni misa ne znaju da drze.Igrica i nije toliko losa,ista je kao "cs source" samo sto se ovde dobija exp. i cinovi.Moderatori (admini) bi trebali da naprave jedan server na koj ce da se skupljaju oni koji znaju da igraju,ali kome to da se kaze...Dajte mi neki predlog kako da utuvim igracima u glavu da nisam cheater.

:butcher:
Kao shto sam ti rekao,snimish video kako igrash,odesh na njihov forum otvorish temu postujesh video i kraj

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
ako nikog od admina ne poznajes licno, tesko da ces ih ubediti, poverenje se stice vremenom a predrasude nastaju u trenutku od odma, micri-ev predlog je odlican, ako si zaista zagrizao za igru nece ti biti problem da snimis tih par min kako ih prasis i nakacis na YT, morace da "postuju tvoj autoritet" (cartman) :D

mashina

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
57
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Witza_sTe*
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS MAXIMUS V GENE
RAM:
VGA & cooler:
Gigabyte 6850 OC
Display:
Asus 22"
HDD:
1TB WD Green
Sound:
PSU:
Optical drives:
Razer Imperator
Mice & keyboard:
Logitech G11
Internet:
Telekom 10mb
OS & Browser:
windows 7 64x
Other:
2x COOLER MASTER 12''
:rotf:

ok,snimicu nekih 5-10 min igre i ostavicu im na forum-u.
Ako me i posle toga budu banovali ne preostaje mi nista dugo osim da izbrisem igricu i predjem na neku drugu :)

mashina

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
57
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Witza_sTe*
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS MAXIMUS V GENE
RAM:
VGA & cooler:
Gigabyte 6850 OC
Display:
Asus 22"
HDD:
1TB WD Green
Sound:
PSU:
Optical drives:
Razer Imperator
Mice & keyboard:
Logitech G11
Internet:
Telekom 10mb
OS & Browser:
windows 7 64x
Other:
2x COOLER MASTER 12''
evo na primer jedan od mojih naj score-a :)

:sekira:

wizard

PCAXE Member
Učlanjen(a)
19.11.2009.
Poruka
192
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Upravo to shto je ovaj rekao treba da uradish. Da postujesh demo kako igrash... Ali ne vidim shta tu ima biti pro u takvoj igri, ne igra je mnogo ljudi i nije zastupljena na WCG-u i tako nekim vecim turnirima.. Igraj CS 1.6 da vidim da li tu mozhesh da budesh jedan od boljih hehe :D

mashina

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
57
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Witza_sTe*
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS MAXIMUS V GENE
RAM:
VGA & cooler:
Gigabyte 6850 OC
Display:
Asus 22"
HDD:
1TB WD Green
Sound:
PSU:
Optical drives:
Razer Imperator
Mice & keyboard:
Logitech G11
Internet:
Telekom 10mb
OS & Browser:
windows 7 64x
Other:
2x COOLER MASTER 12''
cs sam prestao da igram odavno :d

a evo sta se desilo sa crossfire-om........

Poslednja izmena:

Lazy

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
20.06.2009.
Poruka
1.029
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N/A
CPU & cooler:
Intel i7 4790K Devil's Canyon, True Black, Sharkoon Silent Eagle 4700MHz Delidded
Motherboard:
Asus Maximus VII Ranger
RAM:
Kingston HyperX Savage 2400 MHz 4x4GB
VGA & cooler:
MSI R9 390 Gaming 8G
Display:
LG 34UM67-P Freesync enabled
HDD:
Samsung 850 EVO 250GB, WD 640GB AAKS
Sound:
Focusrite Scarlett 2i2, Behringer Truth B2031A, Rode NT1A
Case:
Cooler Master HAF 922
PSU:
Seasonic 1250W modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Genius GX Gila, CM Storm Trigger cherry black
Internet:
Optical 100/100 Over AirFiber
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1, Android Marshmallow, Opera and Chrome for Android
Other:
Google Nexus 5X, Bösendorfer 170, Korg X5D [MIDI] CME UF-50 [MIDI]
Brate sve sto je trebalo je da ne cheatujesh i da ne haxujesh :D :d

Don Workinson

PCAXE Member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Poruka
935
Rezultat reagovanja
9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 8600K 4.6GHz :: NOCTUA NH-C12P SE14
Motherboard:
ASUS TUF Z370 PRO GAMING
RAM:
2x8GB DDR4 Corsair 3200
VGA & cooler:
SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5
Display:
Dell U2312HM IPS, Samsung 793DF
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB, WD Blue 4TB, Samsung F3 500GB HD502HJ
Sound:
Asus Xonar DG :: CMOY HP AMP :: TAKSTAR HI2050/PANASONIC RP-HTF600E-S/Superlux HD 661/Takstar Pro 82
Case:
NZXT ELITE 340
PSU:
SEASONIC SS-520GB 520W
Mice & keyboard:
Zowie FK2 :: Steel Series QcK+ fnatic, CMStorm Devestator
Internet:
100Mb/s -/6Mb/s SBB
OS & Browser:
Windows 10 x64, Mozilla Firefox
Other:
Xbox Controller
Nista novo. Ljudi su sujetni. Ne igram ovo cak i prvi put cujem al u CS-u bas zbog ovakvih stvari kad god ne igram na mom serveru uvek snimam demo pa iako je admin koji te ban malouman mozes postaviti demo na forum servera... i nadas se da dodje neki normalan admin - head admin i pogleda demo.

Pre nekih 2 nedelje lik me ban na awp india. lupio mi ss i ban. Niti me ne pratio niti je snimao demo... postavim demo na forum i lik kao pali imas wh 100% nemam ja sta da gledam demo. Dosao normalan admin pogledao, skinuo ban, a ovaj lik i dalje siguran da sam cheater :D

Kakva je ova igra? free?

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k + Hyper 212 Plus
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
2x4GB 1600MHz Exceleram Rippler
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung P2770H + LG LF2510 32"
HDD:
SSD SATA3 128GB Samsung 830 Series + WD6400AAKS + + 1.5TB Samsung EcoGreen F2
Sound:
Sound Blaster Z; Altec Lansing 5100; Sennheiser HD 205
Case:
Fractal Design Define XL Titanium Grey
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Nista novo. Ljudi su sujetni. Ne igram ovo cak i prvi put cujem al u CS-u bas zbog ovakvih stvari kad god ne igram na mom serveru uvek snimam demo pa iako je admin koji te ban malouman mozes postaviti demo na forum servera... i nadas se da dodje neki normalan admin - head admin i pogleda demo.

Pre nekih 2 nedelje lik me ban na awp india. lupio mi ss i ban. Niti me ne pratio niti je snimao demo... postavim demo na forum i lik kao pali imas wh 100% nemam ja sta da gledam demo. Dosao normalan admin pogledao, skinuo ban, a ovaj lik i dalje siguran da sam cheater :D

Kakva je ova igra? free?
Što je najgore igrači vole da igraju na serverima koji banuju svakoga ko je iole bolji.

Bio sam admin, jedno vreme i head admin na jednom domaćem cs:s serveru koji je ima život skoro dve godine. Provesionalniji admin tim verujte nije se mogao naći na na jednom domaćem serveru u bilo kojoj igri. Od početka je za svaki ban bio obavezan demo, pa makar bio i za najočigledniji aimbot. Naravno desilo se to da su na tom serveru počeli da se okupljaju najbolji igrači iz regiona.

Naravno obični igrači su zbog ovih počeli gubiti živce i proglasili server "čiterskim", i otišli tamo gde ljudi banuju "čitere", dok se dobrim igračima smučilo prozivanje i vratili se isključivo klanskom igranju.

Jednostavno sujeta kod naših ljudi je neverovatna...

Don Workinson

PCAXE Member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Poruka
935
Rezultat reagovanja
9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS TUF Z370 PRO GAMING
RAM:
2x8GB DDR4 Corsair 3200
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Asus Xonar DG :: CMOY HP AMP :: TAKSTAR HI2050/PANASONIC RP-HTF600E-S/Superlux HD 661/Takstar Pro 82
Case:
NZXT ELITE 340
PSU:
SEASONIC SS-520GB 520W
Mice & keyboard:
Internet:
100Mb/s -/6Mb/s SBB
OS & Browser:
Other:
Xbox Controller
:rule: Sve stoji sto si rekao. Iskusio sam to. Najjace je juce igram na svom serveru i moj ortak admin i ja smo bas otkidali i neki lik nas proziva da cheatujemo kad ce ortak "Sto je najgore 80% ljudi na ovom serveru su stvarno cheateri"
Znaci LOL. Obozavam lika ali je noob. Dobricina teska ali izjava mu je bila zesce glupa. Najjace je sto 70% igraca na serveru su stalni/redovni igracii koji su provereni 1000x. Nego sto ti kazes tu radi sujeta i cim je neko bolji od tebe mora da je cheater... Ko sto ti rece uglavnom dolaze igraci koji znaju jako dobro da igraju jer znaju da slabo dolaze klinci sa strane i da se moze igrati normalno. Mada i to se malo promenilo u zadnjih par meseci tj igra je manje ozbiljna i zezaju se mozda i previse pa su neki i otisli - pa i ja slabo dolazim iako je moj i ortakov server [obaveze, smorio cs].

I na ovom serveru sto sam spomenuo je snimanje demoa pre ban obavezno al eto to se cesto ne desava jer je u tom trenutku nekim adminima dovoljno da te odstrane iz igre iako znaju da ces verovatno dobiti unban. Sto je najgore i banshot im baguje pa ne lupi uvek i onda kao igrac ako nema taj ss cimaju te i kako kad ti daju unban ako ti nemas demo - zato uvek snimam. Ma ja sam se pre JAKO nervirao kad dobijem ban al ne igram redovno zadnjih ~6meseci ni na svom serveru, a ne po raznim drugim.

ontopic

micri ti je dao najbolji savet.
Mene interesuje jel ima nasih servera, kakav je ping, moze li se lepo igrati?
Igra je free? Da se reg na sajt i skinem od njih? Bas cu veceras da probam.

ThePocetnik

Moderator
Učlanjen(a)
30.03.2009.
Poruka
5.087
Rezultat reagovanja
25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion - 14-ce0008nm
CPU & cooler:
Intel Core i7 5820K feat NiC L32
Motherboard:
ASRock X99 WS
RAM:
4x8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire Pulse 580 4GB
Display:
Dell 2312HM i AOC G2460PF
HDD:
Seagate 3TB, WD Red 3TB, Samsung F3 1TB, Samsung 850 EVO 500GB, HP EX900 512GB, Intel M.2 SSD 6000p
Sound:
Asus Xonar U7 feat Logitech X-530 / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HMC631
Case:
Corsair Carbide 500R
PSU:
EVGA SuperNova G3 750W
Optical drives:
LiteOn iHAS124 / ASUS SBW-06D2X-U
Mice & keyboard:
RedDragon Kala i A4Tech V7 Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
PS3 Ultra slim 500GB / Shuttle XS35V4
Jeste crossfire besplatan, ali pati od boljki od kojih pate svi bepslatni MP FPS-ovi, a to je da za stvarne pare mozes kupiti OP opremu i biti "pro".Mada neki igraci su toliko ocajni ni da sa totalno OP opremom u recimo Combat Armsu(jos jedna free igra) ne mogu da pobede pa onda em sto su bacili pare, em prozivaju postene igrace da hakuju isl.Druga mana su citeri, jer posto je otvaranje novog naloga lako mnogo igraca cituje i to ocigledno.Ima i pametnijih koji cituju povremeno, i brane se skillom a sve to zato sto imaju veliki cin u igri pa ne bi da to izgube banovanjem isl.
Secam se dok sam sa klanom igrao Combat Arms cesto su nas prozivali da smo hakeri, pa su isti trosili prave pare na dodatnu opremu da bi nas "ovnovali" sto nisu uspeli.Na kraju je vecina istih popila ban, jer su uz sve to i citovali.Pa mozes zamisliti kakvi su to ljudi kada i sa hakom i OP opremom ne mogu da dobiju partiju.Mada ima onih koji relativno ok igraju pa sa kupovinom OP opreme kao da kupe skill pa postizu bolje rezultate, ali zato ne napreduju igracki jer se totalno naviknu na tu opremu i bez nje posle igraju slabije nego sto su ranije igrali.

Poslednja izmena:

Don Workinson

PCAXE Member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Poruka
935
Rezultat reagovanja
9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS TUF Z370 PRO GAMING
RAM:
2x8GB DDR4 Corsair 3200
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
NZXT ELITE 340
PSU:
SEASONIC SS-520GB 520W
Mice & keyboard:
Internet:
100Mb/s -/6Mb/s SBB
OS & Browser:
Other:
Xbox Controller
Probao sam CombatArms davno posto je ortak igrao al nisam igrao konstantno a tamo se gube oruzja/oprema kad ne igras redovno...jer na to mislis kad kazes OP oprema? Jel isto tako i na crossfire?

M

Misko78

Guest
Hajde nek neko objasni kako se prepoznaju čiteri i kakve fore koriste.

Npr. kad smo pržili CS 1.6 i bili baš dobri sećam se da smo igrali protiv ekipe koja je lošija od nas ali nekako su nas stalno stizali. Mapa je bila Italija i nas trojca uzgred najboljih u ekipi od 6 čuvamo taoce i čekamo jednog njihovog. Dobro raspoređeni da nam ništa ne može ali baja uleće sa deaglom i u sekundi pravi tri heda a da ni jedan od nas nije blizu drugoga.

E sad vi koji više imate susreta sa ovim napišite i objasnite na primeru pa da ova rasprava bude malo konstruktivna.

Poslednja izmena od urednika:

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
To je cheat aimbot.

pazi ovog cara, covek je doktorirao CSS i dalje mu ne mogu nishta i prozivaju ga s'vremena na vreme....

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Postoji mali "milion" cheat-eva, ali su svi na istu foru, providni zidovi, kockice u razlicitim bojama koje prikazuju kroz zid gde ti je neprijatelj, aimbot koji moze da se podesava da ne bude ocigledan, znaci podesi se da roka u telo a ne u glavu ili da promasuje svremena na vreme, bele tackice umesto kockica u boji koje prikazuju gde je ko, pa i kad ga uslikas, on lepo udje u paint i oboji tu belu tackicu, zamaskira i posalje sliku nazad.
To je otprilike prvi deo, drugi je prefrigana igra, znaci sve ovo samo uz paljenje i gasenje, recimo dok su admini u igri, drzi upaljeno sve vreme i roka odvaljuje, cim admini zaginu ili odu u spec on ugasi cheat na obicno dugmence koje je pre toga podeseneo za on/off.
Ono sto je mene izludjivalo je kad ostanem 1 na 1 sa nekim takvim, i hodam sve vreme, i sakrijem se i ne napravim ni jedan jedini zvuk da bi me on cuo i otprilike otkrio gde sam, on pronadje !
Ako igrac uziva neku dozu respecta na serveru jer imas naivne ljude koji veruju da takvi zaista znaju da igraju, onda je jako tesko dokazati da taj pali/gasi i da vara.
Pravi iskreni admin cs 1.6 posao je jako tezak i zahtevan, i zasniva se na stalnom pracenju cak i proverenih igraca i njihovih konstantnih padova i uspona u kvalitetu igre.
Demo je inace najbolji nacin provere, ukljucis cheat, pustis demo i gledas kako se igrac kretao i pratis nisanom sta je gledao, i ponekad ni to nije dovoljno jer kazem postoje jako prefrigani cheater-i, taman pomislis evo ga mamu mu, vidi kako ga snima kroz zid, a on izleti i pogleda u drugu stranu da bi zaginuo namerno ;)

Poslednja izmena:
M

Misko78

Guest
Baš zbog toga i pitam. Lupam igram css i jedan dan derem nekog [ABCD]Serator lika sutradan lik prvi na mapi odnos 30:1, posle par sati on opet postaje običan igrač. Treba sada da igramo jednom nedeljno sa nekom ekipom 5 na 5. Zanima me na šta da obratim pažnju.

ThePocetnik

Moderator
Učlanjen(a)
30.03.2009.
Poruka
5.087
Rezultat reagovanja
25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion - 14-ce0008nm
CPU & cooler:
Intel Core i7 5820K feat NiC L32
Motherboard:
ASRock X99 WS
RAM:
4x8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire Pulse 580 4GB
Display:
Dell 2312HM i AOC G2460PF
HDD:
Seagate 3TB, WD Red 3TB, Samsung F3 1TB, Samsung 850 EVO 500GB, HP EX900 512GB, Intel M.2 SSD 6000p
Sound:
Asus Xonar U7 feat Logitech X-530 / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HMC631
Case:
Corsair Carbide 500R
PSU:
EVGA SuperNova G3 750W
Optical drives:
LiteOn iHAS124 / ASUS SBW-06D2X-U
Mice & keyboard:
RedDragon Kala i A4Tech V7 Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
PS3 Ultra slim 500GB / Shuttle XS35V4
Probao sam CombatArms davno posto je ortak igrao al nisam igrao konstantno a tamo se gube oruzja/oprema kad ne igras redovno...jer na to mislis kad kazes OP oprema? Jel isto tako i na crossfire?
Nisam na to mislio, iako kada nemas GP u CA onda si osudjen na default pusku koja je blagi ocaj, tako da ostali sa drugim pucama imaju prednost.A na OP puce mislim na bacac granata, minigunove i turete koje mozes imati ili za prave novce(NX) ili ako imas visok cin za ingame novce(GP).A da bi dosao do tog visokog cina trebalo bi da igras igru preko 1000h, tako da vecina kupuje takvu opremu pravim novcem, jer drugacije ne moze da dobije neki dobar skor.

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k + Hyper 212 Plus
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
2x4GB 1600MHz Exceleram Rippler
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung P2770H + LG LF2510 32"
HDD:
SSD SATA3 128GB Samsung 830 Series + WD6400AAKS + + 1.5TB Samsung EcoGreen F2
Sound:
Sound Blaster Z; Altec Lansing 5100; Sennheiser HD 205
Case:
Fractal Design Define XL Titanium Grey
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Baš zbog toga i pitam. Lupam igram css i jedan dan derem nekog [ABCD]Serator lika sutradan lik prvi na mapi odnos 30:1, posle par sati on opet postaje običan igrač. Treba sada da igramo jednom nedeljno sa nekom ekipom 5 na 5. Zanima me na šta da obratim pažnju.
Vrlo jednostavno samo treba iskustva da se prepoznaju situacjije. Ako je public u pitanju, odeš u spec ili u periodima dok si mrtav snimaš demo sumnivog igrača i kasnije ga pogledaš sa komandom ""r_drawothermodels 2" (wh za gledanje demo-a). A postoje i pluginovi koji admini mogu da koriste dok su u spec na serveru, koji omogućava isto.

A ako igraš war, postaraš se da igraš na serveru koji ima source tv i snima demo.

Kasnije demo zatražiš od čoveka koji održava server i pregledaš ga. WH i RH je lako prepoznati, mada uvek treba imati iskustva da li je u pitanju zvuk, suviše očit štek, ili ekipa odlično komunicira preko ts-a. Jedino ako su u pitanju iskusniji čiteri, onda treba dugotrajnije promatranje, ali ako znaš šta da gledaš, opustiće se u nekim trenutcima...

To je cheat aimbot.

pazi ovog cara, covek je doktorirao CSS i dalje mu ne mogu nishta i prozivaju ga s'vremena na vreme....

Hulk je doktorirao upravo na mom serveru, prvih par meseci nije mu ništa uspevalo od ruke, ali ondaj ek renuo da seje smrt. :)

E sad zamilsi server na kome se desi da gotovo trećina igrača na serveru igra tako (a tako je bilo recimo pre godinu dana) i reakcije ljudi na to :d

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ako nikog od admina ne poznajes licno, tesko da ces ih ubediti, poverenje se stice vremenom a predrasude nastaju u trenutku od odma, micri-ev predlog je odlican, ako si zaista zagrizao za igru nece ti biti problem da snimis tih par min kako ih prasis i nakacis na YT, morace da "postuju tvoj autoritet" (cartman) :D
i opet ce ga kikovati jer im njegova vestina kvari zabavu. Tako su nekada nas kikovali sa quake 3 servera, varao ili ne, briga ih, svaka FFA partija maltene, kad se nadje gomila "njubova" ide vote-kick...jbg.

To sto su te banovali, to vec nije u redu. Mislim, ako ne varas, onda nemaju dokaza za ban tako da je ban neopravdan.

Inace to sto se tebi desava nije nista novo. Dok sam igrao CoD:MW u MP, redovno su kikovali spretne igrace sa silent run i nozem u ruci koji solo ciste mapu. I meni se desilo par puta onda sam provalio da ipak moram da popustim i da krenem tu i tamo "normalno" da igram da me ne bi kikovali. Kasnije je vec bilo dosta ljudi koji su savladali "knifing" pa nije bio problem...onda su poceli da kikuju ljude sa MP5 i silencerom...Sto neko rece, ljubomori i sujeti nikad kraja.

edit:

ovo sa Hulkom i CS:S, sto se iz videa da videti, protivnici su teski amateri. Ako vidis da dvojica ispred tebe umiru valjda bacas flash ili smoke prvo pre nego sto krenes nekom na nisan lol ako nemas ni jedno ni drugo pri ruci onda prckanje ili stekanje, a ne ko ovi, njih 5, jedan po jedan, izlecu na odstrel liku koji je veoma precizan...CS je cesto i misaona igra, a ne samo run&gun. Ovi ko da su igrali Halo, a ne CS...ccc.. :d

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
To je cheat aimbot.

Pa nisam siguran za one pogodke sa Desertom, al onaj pogodak sa slonovacom je meni itekako sumniv...Obratite paznju na oko 30-te sekunde klipa,kad lik ide sa slonovacom i puca u coveka bez nisana i bilo cega( hint: zaustavite klip i polgedajte pravac slonovace, a pravac pogodjenog coveka ;) ) ,meni to smrdi na cheat samo tako i sa razlogom bih ga prozivao

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
pa slonovaca van skopa uvek vuce ~1cm (na ekranu) na neku stranu, muholovac malo manje, moze se uci u fazon, mada mislim da je to sa klipa "crap shoot" odnosno user teski posto puska uvek vuce na drugu stranu. Kadim se da mu je ovo uspelo jednom u hiljadu puta, a naravno da nece kaciti promasivanje :D Probacu da iskopam snimak head shot-a smoke grande-om iz starog CS-a, ako uspem...CS je cudo :D

edit: tesko da cu ga iskopati, to bese pre 8 godina i pre jedno 6-7 hard diskova :D

btw. nisanjenje u CS-u je zapravo smesno kad se naviknes na mnogo brze igre poput quake-a ili mozda cak i UT-a (mada je quake 2/3 brzi od UT-a)
http://www.youtube.com/watch?v=kRMn1tj5-Nc&feature=related

mislim, kad naviknes na ovu brzinu, sta je tesko naredjati par likova koji ti iskacu na nisan u CS-u...Ja sam bio Q2/3 igrac (vise Q3) CS nisam ni voleo al posto sam drzao igraonicu i imao lokalni clan tamo cesto sam igrao sa njima, kad naucis mape i teamwork postanes prilicno dobar sobzirom da je pucanje i nisanjenje samo po sebi lakse zbog sporije igre.

evo i primera, isti lik (inace jedan od najboljih Q3 igraca) igra CS...http://www.youtube.com/watch?v=-lczvOqqyI8&feature=related
smejurija :D

Poslednja izmena:

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija

neSSa

Modding Guru
Učlanjen(a)
15.08.2010.
Poruka
4.069
Rezultat reagovanja
2.575
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
16gb HyperX Predator 2666Mhz
VGA & cooler:
SLI - Asus GTX 770 dc2 + EKWB
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Transcend SSD 370s 256Gb RAID0
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
A4Tech - mouse and keyboard
Internet:
Cable
Other:
PROJEKTI: https://www.facebook.com/sspcmodding
Ja igram COD4 mp na Gareni, drugi sam po hijararhiji u $F klanu i uredno smo registrovani na mrezi i imamo svoj sajt. Posle dugog niza godina igranja od prvog CSa, nagledao sam se mnogo ljubomornih i nezrelih likova sa strane admina ili hosta ali takodje i sa strane igraca jer imam takodje i svoj server.
Zaista je ponekad tesko uociti cheatere koji znaju da manipulisu hakovima, ali ne treba ni preterivati u kvalitetu igre i praviti ogromne razlike u skorovima. Igraj posteno i neko ce to vec primetiti i ceniti! Na kraju, ima i normalnih ljudi na serverima kojima mozes da se obratis i zatrazis podrsku. Evo ti i jedne fotke moje igre od pre neki dan da uvidis da i nije takav problem imati dobar skor!

Prilozi

Don Workinson

PCAXE Member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Poruka
935
Rezultat reagovanja
9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS TUF Z370 PRO GAMING
RAM:
2x8GB DDR4 Corsair 3200
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
NZXT ELITE 340
PSU:
SEASONIC SS-520GB 520W
Mice & keyboard:
Internet:
100Mb/s -/6Mb/s SBB
OS & Browser:
Other:
Xbox Controller