dusko_m
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 07.04.2009.
- Poruka
- 124
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
ako neko prati one silne thread-ove na xda vezane za potrosnju (kao npr. ovaj), jasno mu je da jos uvek nema pouzdanog resenja niti je jos uvek jasno sta je izaziva...jednostavno nekima radi manje vise normalno a neki se bore da izvuku 6-7 sati na jednom punjenju. a stvar je resiva...samo sto brdo ljudi ima razlicita resenja . nekima pali ovo moje, neki startuju android odredjen broj sekundi po startovanju winmo, nekima potrosnja pada ako android pokrenu tako sto telefon prebace u airplane mode dok su u winmo, neki se kunu da im potrosnja pada ako im je keyboard led upaljen prilikom startovanja heret-a...nekima jednostavno neki build normalno radi dok drugi ne.
ono oko cega se svi slazu je da winmo poprilicno utice na potrosnju, tako da ako nista ne uspeva treba probati flash-ovati ROM koji odredjeni kuvar preferira
ja npr. nisam jos nijedan sense build uspeo normalno da poteram. jutros sam probao Mdeejay Desire HD build i telefon je topao kada ga uzmes u ruku cak i kad je ekran ugasen. Nexus build (trenutno V1.5) sa druge strane radi kao sat
ono oko cega se svi slazu je da winmo poprilicno utice na potrosnju, tako da ako nista ne uspeva treba probati flash-ovati ROM koji odredjeni kuvar preferira
ja npr. nisam jos nijedan sense build uspeo normalno da poteram. jutros sam probao Mdeejay Desire HD build i telefon je topao kada ga uzmes u ruku cak i kad je ekran ugasen. Nexus build (trenutno V1.5) sa druge strane radi kao sat