Svaka cast... ne znam kakvi su, ali eto konacno bar jednog konkretnog predlogaA Microlab H-600? Ako izuzmemo izgled, odnosno dizajn koji zavisi od ukusa kupca/korisnika, dakle prvenstveno kvaitet zvuka koji reprodukuje? Cena je tu, 300e su.
uzeo ih jaSto ne uze one za 200e bez svetla na displeju u oglasima (platis dosta jeftinije i ne moras da brines da ce isto da rikne posto vec jeste)
Imam ja...Nije totalno crklo, ali je crklo par LED-ova. Inache, ne gasim zvuchnike nikada...Dižem temu iz mrtvih,
Ima li naznaka da će Z5500 da pojeftini? Moj favorit je h600, ali kako su stvari krenule, njih grapppolo više neće imati po onoj ceni od 27k
Ima li neko da je kupio Z5500 u poslednjih godinu dana i da je imao nekih problema? Vidim da svima riknjavaju lcd na kontrolnom zvučniku, ima li još nekih problema?
Tuga... No, sachekaj ti decembar ipak, ja bih na tvom mestu sachekao, pogotovo posle chinjenice da ti je soba u istom fazonu h600 je bolji sistemJbg i meni se H600 više svidjaju, jer mi je cela soba u cherry wood varijanti, a i sami zvučnici mi deluju ozbiljnije. Imao sam priliku da ih slušam i mislim da h600 ima lepši zvuk out of box. Diabolique je imao H600 pre 6-7 meseci nove za 250E, ali meni tad ona putujuća prevarantkinja uze 320E sa stola Ne mogu da prežalim, ne pare, nego trenutak krađe
Hoće li tebi da možda iskrsne opet h600 po onoj fantastičnoj ceni?Nažalost Microlab uvozi samo Grappolo.