Ocika
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010.
- Poruka
- 28
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500 k 4,6 GHz + Megahalems
Motherboard:
Asrock P67 Pro B3
RAM:
2x4 GB Kingston 1866 MHz
VGA & cooler:
Gigabyte GTX 570
Display:
LG 22"
HDD:
WD 1 TB
Sound:
Integrated
Case:
Chiftec
PSU:
Chiftec APS 750W
Na predlog jednog prijatelja sam se registrovao na forum i mogu reci prvi utisak je: extra.
Odmah imam i pitanje za poznavaoce Termalright coolera .
Pre neki dan sam kupio TRUE i montirao na proc, (E8500) proc sam klokovao na 4 GHz sa V=1,32V, to je najnizi stabilni napon.
Sve lepo fercera - medjutim ja sa temperaturama nisam zadovoljan - ocekivao sam nize temps.: iddle oko 42 stepeni. Full load Orthos 66 stepeni max,
Pre ovog sam imao box i na default MHz - tj na 3,16 GHz oko 44 idle. Load sa boxom nikada nisam gledao.Baza je lapovana - mislim da dobro a pasta je neka Coolinkova sa srebrom za 250 din.
Procesor je CO steping a kuciste osrednje provetreno,
Dal su to OK temperature ili moze to jos bolje? Ako moze kako - predlog molim,
Poz i hvala!
Odmah imam i pitanje za poznavaoce Termalright coolera .
Pre neki dan sam kupio TRUE i montirao na proc, (E8500) proc sam klokovao na 4 GHz sa V=1,32V, to je najnizi stabilni napon.
Sve lepo fercera - medjutim ja sa temperaturama nisam zadovoljan - ocekivao sam nize temps.: iddle oko 42 stepeni. Full load Orthos 66 stepeni max,
Pre ovog sam imao box i na default MHz - tj na 3,16 GHz oko 44 idle. Load sa boxom nikada nisam gledao.Baza je lapovana - mislim da dobro a pasta je neka Coolinkova sa srebrom za 250 din.
Procesor je CO steping a kuciste osrednje provetreno,
Dal su to OK temperature ili moze to jos bolje? Ako moze kako - predlog molim,
Poz i hvala!