ThePocetnik
Moderator
- Učlanjen(a)
- 30.03.2009.
- Poruka
- 5.087
- Rezultat reagovanja
- 25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion - 14-ce0008nm
CPU & cooler:
Intel Core i7 5820K feat NiC L32
Motherboard:
ASRock X99 WS
RAM:
4x8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire Pulse 580 4GB
Display:
Dell 2312HM i AOC G2460PF
HDD:
Seagate 3TB, WD Red 3TB, Samsung F3 1TB, Samsung 850 EVO 500GB, HP EX900 512GB, Intel M.2 SSD 6000p
Sound:
Asus Xonar U7 feat Logitech X-530 / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HMC631
Case:
Corsair Carbide 500R
PSU:
EVGA SuperNova G3 750W
Optical drives:
LiteOn iHAS124 / ASUS SBW-06D2X-U
Mice & keyboard:
RedDragon Kala i A4Tech V7 Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
PS3 Ultra slim 500GB / Shuttle XS35V4
- Admin
Drug hoce da pazari neke sluske sa mikrofonom u ovom cenovnom rangu.Vazno mu je da su udobne, a vise para ne zeli da daje, jer su mu se pokvarile Sennheiser sluske koje je mnogo vise platio i sada ne zeli da vise rizikuje sa istim.
Secam se da sam odavno u NT-u video neke Logitech koje su delovale pristojno, a kostale su bas oko 30e, ali je to bilo odavno, pa se ne secam modela.
Znaci vazno mu je da moze da ih nosi satima, i pomirio se sa time da ce mu kvalitet zvuka biti slabiji nego na prethodnim sluskama tako da mu kvalitet zvuka nije vazna stavka kao sto udobnost jeste.Slusalice najvise koristi za igranje igara i za komunikaciju sa drustvom kada igra igre.U par tema vidim preporuke, ali vecina preporuka su preko 50e sto mu ne odgovara.
Secam se da sam odavno u NT-u video neke Logitech koje su delovale pristojno, a kostale su bas oko 30e, ali je to bilo odavno, pa se ne secam modela.
Znaci vazno mu je da moze da ih nosi satima, i pomirio se sa time da ce mu kvalitet zvuka biti slabiji nego na prethodnim sluskama tako da mu kvalitet zvuka nije vazna stavka kao sto udobnost jeste.Slusalice najvise koristi za igranje igara i za komunikaciju sa drustvom kada igra igre.U par tema vidim preporuke, ali vecina preporuka su preko 50e sto mu ne odgovara.