• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    narucio sam sad i tu - kevi za rodjendan ,da smo/ste zivi i zdravi . nisam joj uzeo istu kao ovu moju jer je sa caletom u sobi pa da mu...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    Ma uzmi Redragon Shiva. Koristim je već 4 godine, odlična je za te pare...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    one carape (vrlo vazno) :thumb: ali stigao mi je i med . sticajem okolnosti promenio sam pcelara .med je krupno kristalisan - onakav...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Wow Wow.
    one carape (vrlo vazno) :thumb: ali stigao mi je i med . sticajem okolnosti promenio sam pcelara .med je krupno kristalisan - onakav...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi tastatura za mrak sa Haha Haha.
    ipak sam cackao .tako to obicno biva ,nije cudo .ovo dete lepo objasnilo (iako na vise strana se mogu naci uputstva)
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    ipak sam cackao .tako to obicno biva ,nije cudo .ovo dete lepo objasnilo (iako na vise strana se mogu naci uputstva)
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Sve o Napajanjima.
    https://hwbusters.com/psus/80-plus-ruby-vs-cybenetics-diamond-why-efficiency-alone-is-not-enough/
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Neznam što se gleda na kp,ako mu ne igra ulogu garancija 10 god,onda na kp ima belih koliko hoceš,npr Rmx oko 100e
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ih, a baš zato i postoje teme gde navodimo cene ako su više nego u prodavnici. ;) Komentarisanje u samim oglasima nije dozvoljeno...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    preporuka - ako ima za neznatno vecu cenu u nekoj radnji sa "domacom garancijom" koja je duza, neka doplati za tu opciju... Da ne bude...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Menij je 90e za polovno napajanje mnogo para, vi kako hocete.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    preporuka - ako ima za neznatno vecu cenu u nekoj radnji sa "domacom garancijom" koja je duza, neka doplati za tu opciju... Da ne bude...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ima na iponu akcija za novo focus gx 850w, mislim da bi trebalo da izađe oko 110 evra preko Mađara. To je idealno za sistem od oko 500-600w.
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
Vrh