• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Procena konfiguracija i komponenti.
    Nvidia GeForce Gigabyte AORUS XTREME WATERFORCE RTX 3080 10GB DDR6 41.000din (350e) Kupujem neki kompjuter, jel sam dobro procenio...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    ni sajt EPONUDA nije bas najsavrseniji ... pravi propuste . na primer - znam da neki proizvod ima za 4000 rsd , a eponuda istakne cene...
  • PORSCHE
    Zapališe i Suvu Planinu, planinu lepoticu Srbije i moju najdražu :(
    • 20260731_093226.jpg
    • 20260731_101950.jpg
    • 20260731_105310.jpg
    • 20260731_123626.jpg
    • 20260729_111514.jpg
    • 20260731_132634.jpg
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Obavezno i četkicu za skidanje prašine.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    odusevljen sam . mozda prejaka rec ali zaista ... masivna je ,klikce lepo ,lepo svetli ,nista necu da se cimam da podesavam hvala svima...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja bih pre investirao u onaj mali duvač sa temua ili alija, nego u ove konzerve.
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja bih pre investirao u onaj mali duvač sa temua ili alija, nego u ove konzerve.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Vec se isprljala nova tastatura? ;)
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Tako je i meni bilo u početku for honor, samo fokus na strelicu, ali brzo počne da se prepoznaje animacija pa se po njoj postavlja blok...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Tako je i meni bilo u početku for honor, samo fokus na strelicu, ali brzo počne da se prepoznaje animacija pa se po njoj postavlja blok...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    sindrom nove stvari .u pocetku je cuvas al posle nekog vremena "drndas" pitam unapred ...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    odusevljen sam . mozda prejaka rec ali zaista ... masivna je ,klikce lepo ,lepo svetli ,nista necu da se cimam da podesavam hvala svima...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    valja li ovo sta? https://gigatron.rs/proizvod/fellowes-komprimovani-vazduh-99676i-077511996764
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
Vrh