• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    Ova jeste. Međutim, da si rekao da koristiš qwertz (što je najčešće raspored kada ima i latiničnih karaktera šđžćž) mislim da je tada...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Osećam da će @Veselin u jednom trenutku da proda rx 9060xt i kasnije da kupi rtx 3080,zašto,neznam.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ma @Dakula74 namerno začikava da pređem na Nvidia :rolleyes: Nema poruka, nema poruka... kupio Veselin Amd, eto Dakule sa sto postova...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    Ova jeste. Međutim, da si rekao da koristiš qwertz (što je najčešće raspored kada ima i latiničnih karaktera šđžćž) mislim da je tada...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Kamo sreće da si imao da biraš nešto u tom rangu i od nvidie. Verovatno bi prošao bar 100 evra jeftinije nego sada.
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Osećam da će @Veselin u jednom trenutku da proda rx 9060xt i kasnije da kupi rtx 3080,zašto,neznam.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Kamo sreće da si imao da biraš nešto u tom rangu i od nvidie. Verovatno bi prošao bar 100 evra jeftinije nego sada.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    Mislio sam baš na ovo što je napisao @PORSCHE . Ali ako koristiš qwerty - tu je već veći izbor.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ma @Dakula74 namerno začikava da pređem na Nvidia :rolleyes: Nema poruka, nema poruka... kupio Veselin Amd, eto Dakule sa sto postova...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
    ...ali bitno je da mi ne treba za igre
  • Plauer1
    odvojio bih i vise novca ako se isplati .mehanika mi je atraktivna kad skljoca ... opet ode ja u soping maniju ,salim se
  • Plauer1
    a ova o kojoj pricamo nije qwerty?
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi tastatura za mrak sa Like Like.
    Mislio sam baš na ovo što je napisao @PORSCHE . Ali ako koristiš qwerty - tu je već veći izbor.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi tastatura za mrak.
Vrh