• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nem pojma,kako? :japonosan:
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nem pojma,kako? :japonosan:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Sigurno cu je u odredjeno vreme preci, kupio sam je tako da nema sanse da je ne odigram , samo sad nisam raspolozen.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ja sam to odigrao kao turista, samo išao i razgledao. Svaku kafanu obišao od Tatuina do Akive.
  • Dakula74
    Probao ne ide mi, volim taj svet ali se slabo snalazim. Dok sam recimo Jedi vrteo super, ovde mi bas tesko ide.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Igra nije uopšte tako loša. Probaj šta te košta pa obriši, da vidimo razliku između 4090 i 5090 u dlss5. Tamo na MSFS forumu ovi sa 5080...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ako preterujem sa spamom opomenite me ,postujem kako se zove narkomanka koja se ne bode u venu nego samo smrce i pusi?
  • Plauer1
    salu na stranu - odlican song
  • Plauer1
    :offtopic: Bajaga - Znam čoveka (tekst/lyrics) | Tekstovi.net
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Sa kim pričaš ovde?
  • vladarko
    Ko zna kakav si metak izbegao...ne mari previse.
  • vladarko
    Pa moguce je da sam zakasnio sat vremena,tako to ide.No,javio se u 12-00 a odgovorio lik u 17-30...vrv je ugovorio pre toga. Ako ne...
  • Dakula74
    Tera je na krekovanom softveru! Nije se samo on odusevio vec i ja, jer igra izgleda ludilo, mrzi me da instaliram i da se njakam jer mi...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Nije ni njemu baš bilo prijatno, jeste kao oduševio se slikom, primeti razliku, ali guta knedle. Kako i ne bi kad je tera na 5090, karta...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Reci mu da bih ja sad za inat kupio jos 3 4090ice da sam na njegovom mestu, samo da bi sve to radilo kako valja u 1080p kada se aktivira...
Vrh