• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/graficke-kartice/amd-radeon-rx-6600-powercolor/oglas/195036160?utm_source=kp&utm_mediu...
    • Screenshot_2026-09-02-16-23-13-837_com.kupujemprodajem.android.jpg
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ok je to. Ne vuku ni sve igre isto vram-a. Meni juče MSFS izbacio puruku da prelazi više od 16gb, igram to sa fg, s druge strane...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Mislio sam neku razumnu rezoluciju tipa 1080p sa sve upscale moze da se proba bez problema.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    I fixed it for you...
  • golub_99
    Onda ces morati odokativno kada budes rastavljao karticu. Opipaj padove pa vidi da li ti deluju suvo i da li su izgubili tu...
  • frozensun
    frozensun je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozz ljudi. Htio bi sa odredjenog websajta skinuti sve slike koje su postavljene, ai ne znam kako to uraditi? Probao sa HTTrack medjutim...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ma ne branim ja ništa. Igram ovako kako mi više odgovara i svako bi trebalo tako. Meni HDR izgleda jače, boje su bogatije i slika dobija...
  • Uruk
    Ovaj veći je SDR. HDR pravi velike pa sam smanjivao zbog foruma. I eto vidiš, i tebi je zamuljana više SDR iako je veći.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Teško će to ići na slabijim nvidia. Ako se on u klipu bori sa performansama na 5080 sa 16gb, kako će to raditi na 5060? Ovaj pad...
  • Uruk
    nije loš ekran nego je do kalibracije. na kraju krajeva svako će odlučiti za sebe šta mu paše, ja prenosim samo svoja iskustva. evo ovde...
    • Resonance 2026-09-02 10-14-39_1_result.jpg
    • Resonance_2026_09_02_11_33_46_194.jpg
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Teško će to ići na slabijim nvidia. Ako se on u klipu bori sa performansama na 5080 sa 16gb, kako će to raditi na 5060? Ovaj pad...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Los ti ekran. Treba se vratiti na ekrane stare 10+ godina. Koji su imali slabije izrazene boje.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ti ne razumes da ja ne zelim da mi trava i vegetacija u igrama koje su vise orijentisane realnosti budu kao da sam prosipao kofu boje...
    • 1000078381.jpg
    • 1000078383.jpg
    • 1000078384.jpg
    • 1000078385.jpg
    • 1000078386.jpg
  • PORSCHE
  • Uruk
    Iskreno meni sada na SDR izgleda kao crno bela slika maltene. Možda bi mogao opet da se prilagodim, ali nema šanse da se vraćam kad mi...
Vrh