• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne znam za to. Znam da je ovo update igre, i da su je prebacili u noviju verziju ue5. Ali ne i u najnoviju jer AMD još nije izbacio fsr...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Ok to sve, igrao sam sa 8gb na 1440p i znam tačno šta se dešava kad je malo vram-a. Negde krene da zabada i naglo padne fps, a negde, u...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    shadoes medium i textures high umesto ultra i resena stvar, ukratko. Sve max i to, to je za ljude neke druge vrste. Igranje je hobi.
  • Uruk
    Radi ti normalno kad verovatno igraš u 1080p. Ne kažem da nije i tu preterivao i terao na svoju vodenicu, ali ako se igra u 1440p 8gb je...
  • gx-x
    ako cemo iskreno, Steva je amd shill. Evo imam 8gb kartu i sve radi naj normanije. Po njemu, moje iskustvo je uzasi ocaj. Ne znam o cemu...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne sumnjam da je njemu bolji 4.5 od 4.0, mada i sam kaže da su negde u 4.5 ubacili previše sharpeninga. I ovim urednicima sa...
    • Screenshot 2026-08-26 at 23-59-05 Stalker 2 Cost of Hope mit Update 2.0 im Test Upsampling (Nv...png
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    Radio sam sporedne misije i sve sto je moglo usput da se skluplja itd. Nisam samo jurio kroz kampanju. Drugo nisam ni samo jurio preko...
  • Uruk
    Ako ćemo iskreno, Steva je amd-ov salesman of the year, sve radi i upsell, i budži testove, namešta kako mu odgovara.. ali ovo gore...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    Ne moraš da se pravdaš... Znamo da si "man of culture", ni kralj Artur ne bi mogao da te izvadi iz bordela Novigrada... :troll:
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ok je taj deo, free flight. Izabereš neko mesto na planeti, avion, helikopter, balon, ima i cepelin, i on te postavi tu u vazduh...
  • gx-x
    Ne mracis, to je to. Gde si u UE5 igri video AA opciju? Nisi. Moras da ukljucis AI upscaler tehnologiju jer je AA pass ugradjen tamo.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi The Witcher 3: Wild Hunt.
    Ne svaki cossk ali veci deo mape gde god mi je oko palo ja sam isao. Sve side missije i sve sto je moglo da se skupi sam skupio. Ne...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    Pa nisu... Ugurace nas u dlss/fsr+rt pricu sa sve većim sw limitom I paywall restriction za fps za svaku generaciju... Nista gore nego...
  • gx-x
    definitivno nisu vremena rasterizacije...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
Vrh