• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Love Love.
    MFS 24 pilotira se lakše nego što sam očekivao. Čak sam uspeo i da sletim :D
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Kontroler za sada. 9 giga samo zauzima. Sve ide preko neta. Nisam pre igrao.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Kontroler za sada. 9 giga samo zauzima. Sve ide preko neta. Nisam pre igrao.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Love Love.
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    @Uruk Preko čega igraš (tastature i mačka ili kontrolera)? Da li si igrao 2020 pa da uporediš? Koliko giga zauzima ukupno na disku?
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne znam dal pratite ComputerBase blind testove, ali fsr4.1 je zaređao bolji prikaz baš od re9. Zadnji je novi stalker 2 update u...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    • 2537590_35.jpg
    • 2537590_38.jpg
    • 2537590_39.jpg
    • 2537590_40.jpg
    • 2537590_42.jpg
  • micri
    micri je pokrenuo(la) novu temu.
    11x Kingston SA400 960GB 8x Crucial BX500 960GB 8x Emtec Power Plus 240GB 1x Kingston SA400 240GB 8x Kingston SA400 120GB Sve zajedno 1200e
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ne moze AMD nista da pogura a pogotovu ne tako mocnu nVidia. O nVidia moja blagoslovena bila, i raytracing i dlss tvoj. Obasjaj nam put...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Jos ti nisi upoznao @Veselin kod njega nema nadogradnje ili sve ili nista. :D
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Dobro drago mi je da je AMD pogurao stvari kod sebe, usput je pogurao Nvidiu da i ona poradi na DLSS-u.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    I treba
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    Kaliralo...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    GTA 6 standard ed. pre-order 63e na nemackom Amazonu. Ko zeli kasnije moze da odradi upgrade na deluxe za 20e na svom PSN nalogu. U...
Vrh