• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kada smo kupovali sto i stolice - to je bio jedan od uslova. Živim u zgradi bez lifta, na trećem spratu. Takav je bio dogovor, ali je...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na voodoons poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ako je isporuka do vrata, to znaci da je dovoljno do ulaza. Ako je isporuka preko vrata, unose u stambeni objekat. Kad sam narucivao...
  • voodoons
    voodoons je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako je isporuka do vrata, to znaci da je dovoljno do ulaza. Ako je isporuka preko vrata, unose u stambeni objekat. Kad sam narucivao...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kada smo kupovali sto i stolice - to je bio jedan od uslova. Živim u zgradi bez lifta, na trećem spratu. Takav je bio dogovor, ali je...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li neko zna kada se kupuje u Ikea, da li su dužni da donesu do vrata? Platili smo online stolice i dostavu, ali je kurir Bex-a...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Grand Theft Auto VI sa Haha Haha.
    :troll:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nije pitanje nego skretanje pažnje na problem. S jedne strane imamo 20 puta dnevno zatrpavanje većine tema od strane botova, dok se u...
  • voodoons
    voodoons je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A pitanje je šta? Da li su pravila fleksibilna za određene pojedince ili vaze za sve isto ili? Nisam bas pohvatao… Sent from my iPhone...
  • Recoba20
    Recoba20 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Tražićemo mi pci kartice od Ljubiše iz Pančeva, a pci kartica biti neće... :troll:
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pitanje za @voodoons .
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Haha Haha.
    Đuro Trak Štimulator?
  • Chola97
    Chola97 je odgovorio(la) u temi Koji Volan kupiti ?.
    Uzet cu ipak G923 jer ne treba mi nista bog zna sta kad cu samo Euro truck vozati i u ivati bez naglih pokreta haha Hvala na pomoci
Vrh