• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na roksandiic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Asrock challenger, 270e. Znam da za malo vise ima xt verzija kod proverenih prodavaca na kp, ali em sto sam poceo od budzeta od oko...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na roksandiic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Asrock challenger, 270e. Znam da za malo vise ima xt verzija kod proverenih prodavaca na kp, ali em sto sam poceo od budzeta od oko...
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na roksandiic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Oko 70c su, testiracu je svakako i kod sebe cim stigne.
  • roksandiic
    roksandiic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Oko 70c su, testiracu je svakako i kod sebe cim stigne.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pristojna cena.Mozda si mogao phantom gaming za 10e više,ali ako i ta ima dobre temperature onda joj ne fali ništa.
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na roksandiic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi AMD RX 9000 serija.
    20-30% više i nije neka razlika u ceni ako dosta brže odrađuje renderovanje i to što treba za posao. Problem je što većina plaća tu...
  • roksandiic
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na roksandiic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    I meni je palo na pamet za serijske brojeve i bazu ali ovaj je toliko mutan da je veca sansa da je kartica u mupovoj bazi nego iponovoj.
  • Enigma
    koju si izabrao,i koliko to zadovoljstvo košta?
  • roksandiic
    Jasno sve, evo porucena je rx6800, nek izdrzi par godina ja srecan.
  • Uruk
    Često se pravi problem tamo gde ga u stvari nema, pa tako i sa ovom deltom. Meni je bio problem što je ta delta veća kad igram sa fsr...
  • Enigma
    Malo se šalim,ali da,imaju serijske i mozeš im poslati kartu.Ali teški su u iponu što se tiče garancije i servisa,to traje i...
  • roksandiic
    I meni je palo na pamet za serijske brojeve i bazu ali ovaj je toliko mutan da je veca sansa da je kartica u mupovoj bazi nego iponovoj.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi AMD RX 9000 serija sa Like Like.
    Upravo o tome i govorim. Za nVidia ces dati 20 do 30% veecu cenu za iste performanse samo zato sto je Nvidia. Ja o tome i govorim da ima...
Vrh