• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• roksandiic
    roksandiic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bas to me i brine, sutra moze da obrise nalog i nikom nista. Pitao sam prodavca da li dobijam neku pisanu garanciju ili bilo sta i rekao...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    To ti prodavac nudi garanciju a ne proizvodjac. Ako je stvar zaista takva, valjalo bi da ti izda dokument sa njegovim podacima...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    To ti prodavac nudi garanciju a ne proizvodjac. Ako je stvar zaista takva, valjalo bi da ti izda dokument sa njegovim podacima...
  • roksandiic
    roksandiic je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    ?! ovo je znak cudjenja i jedino u tom kontekstu ga je ispravno koristiti Sad recimo dodje Pinokio na primer i kaze kupio sam 5 para...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    @Pinocio Može da se koristi kada ima smisla. Nekada nema smisla. Još kad povežeš tri rečenice... Ali šta ja znam...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Ja se cimam jer me pogadja ovakvo kolektivno nepismeno drustvo. I ne bi mi to toliko smetalo da to isto drustvo ne utice na moj zivot...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    to jel/jer dobijam nervni slom (iako ne znam sta je nervni slom)
  • Uruk
    Tako je i meni na 7700 da raste hotspot kad je opteretim sa rt i rezolucijom, sve normalno i logično, ali ovde na 9070 se iz nekog...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    ?! ovo je znak cudjenja i jedino u tom kontekstu ga je ispravno koristiti Sad recimo dodje Pinokio na primer i kaze kupio sam 5 para...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    @Pinocio Može da se koristi kada ima smisla. Nekada nema smisla. Još kad povežeš tri rečenice... Ali šta ja znam...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ja se cimam jer me pogadja ovakvo kolektivno nepismeno drustvo. I ne bi mi to toliko smetalo da to isto drustvo ne utice na moj zivot...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    to jel/jer dobijam nervni slom (iako ne znam sta je nervni slom)
  • Dom1nat0R
    To je apsolutno tacno. Trenutno u AC Shadows dok igram temperatura GPU je oko 55 dok je hotspot oko 65 ali ako se graficka dodatno...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Naravno da procitam, i boldovano sam shvatio da moze UVEK da se koristi, al ne treba preterivati. Znam da moze da se koristi, al valjda...
Vrh