• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Mogao si, može da radi samo kao vent, bez grejanja. :d
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    + meti hlađeni hled i eto klime za male pare.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    kad su neke svirke ,festivali , i tako to u smisli da nastupa 10ak benova jedan za drugim - sta se radi kada neki bend ima levorukog...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam jos pre neki dan prijavio, danas odnosno jutros sam isto prijavio. Posto sam vido da nema vajde stavio sam na block
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Oznacim forum pregledanim i postovi za mene od tih botova su istorija.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ti razmišljaš sa gledišta stvarnog korisnika. Onome ko ovo pravi nije teško da napravi novog člana. Slažem se da nije loš predlog za...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Predlažem da se novim korisnicima ne objavljuju prve poruke bez odobrenja moderatora.
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na tonce poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kao Alija Sirotanovic, dajte mu vecu lopatu :first:
  • tonce
    tonce je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kao Alija Sirotanovic, dajte mu vecu lopatu :first:
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ti razmišljaš sa gledišta stvarnog korisnika. Onome ko ovo pravi nije teško da napravi novog člana. Slažem se da nije loš predlog za...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
Vrh