• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne instaliraš svaki apdejt koji ti predloži. Takođe, rekao bih da si se prijavio pomoću naloga. :D
    • 1785684565152.png
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Windows 11 LTSC, pojavio se OneDrive a prilikom kreiranja butabilnog fleša (Rufus) štiklirao sam da ne instalira. Upravo sam zbog raznih...
  • vladarko
    Još jedan Kjubrik - još jedan dobar film The Killing (1956) - IMDb
    • 1785684409355.png
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jako cudno. Jel si updateovao mozda nakon sto si odstiklirao, jer MS zna da se napravi pametan , isto kao android i vrati ono sto je...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    If it ain't broke - break it! - Microslop.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam ga izgleda disableovao preko Winhance-a Razlog zasto ne preko samog win je upravo taj koji sam naveo - u slucaju update-a...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Salamanka Bio je neki update, ko zna šta taj Microsoft radi :confused:
    • 1785684280392.png
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Windows 11 LTSC, pojavio se OneDrive a prilikom kreiranja butabilnog fleša (Rufus) štiklirao sam da ne instalira. Upravo sam zbog raznih...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jako cudno. Jel si updateovao mozda nakon sto si odstiklirao, jer MS zna da se napravi pametan , isto kao android i vrati ono sto je...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    If it ain't broke - break it! - Microslop.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    • 1785683514634.png
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ja sam igrao one prve verzije MSFS 2020 kada se pojavio na xbox gamepadu. Bilo je vrlo letljivo ako si malo navikao na kontroler. Imas...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na tonce poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    007: First Light :like:
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Pitanje za @Prolece93 @Novatech i druge članove koji su igrali Microsoft Flight Simulator 2020 Da li ste možda igrali na Xbox...
  • Uruk
    Ma zezam se. Naravno da treba iskoristiti priliku.
Vrh