• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• C
    Пази овако. Кад је цела улица на провајдеру X, коаксијалном, и кад сви у исто време гледају пренос утакмице, добијеш пикселизацију и...
  • C
    Већина Србије је овако. Чак ни велики градови нису уједначени. На периферији Београда нико не уграђује оптику. А и није баш да је...
  • C
    Ja sam iz NS, SBB uredno jaše na koaksijalu i nemaju nameru ništa da promene...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Imam u okruzenju te nitro iz rudnika 580ice barem 4,5 što sam im ugradjivao,i dalje se koriste.Nikom nisu crkle. To izgleda nikad nece...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Nes* poruku u temi Mobilni do 100-150 evra sa Like Like.
    Danas ga palim stigao juce bez garancije vakum za 7500 i 740 ptt. Ima dosta bolji procesor za tu klasu guglao sam to sve. Ima li...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Beksinjski, poznati poljski slikar. Pola Bloodborne vuče na njegove 'pejzaže' i ostale kreacije.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Tormentium II Nisam igrao prvi deo, a i na ovo sam slučajno naleteo, ali pošto je standalone može da se odigra i sam. :d Skroz...
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Tormentium II Nisam igrao prvi deo, a i na ovo sam slučajno naleteo, ali pošto je standalone može da se odigra i sam. :d Skroz...
    • TormentumII_001.png
    • TormentumII_002.png
  • N
    Nes* je odgovorio(la) u temi Mobilni do 100-150 evra.
    Danas ga palim stigao juce bez garancije vakum za 7500 i 740 ptt. Ima dosta bolji procesor za tu klasu guglao sam to sve. Ima li...
    • fonn specccs.jpg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Polovna se popravlja.. Meni je 1080Ti riknula pa je popravljena za 30e sa 2 meseca radne garancije. Retko rikne sam gpu čip, pa i na...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nekad mozeš kupiti dve polovne za jednu novu.Pa možemo staviti paralelu koja ce pre da rikne,dve polovne ili jedna nova.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Teraju je još polaris iz rudnika,tako da nece još skorije pocrkati te iz 6000 serije. :)
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Nije bitno sta je nevera a sta ne. Sama po sebi izjava je no comment.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nije bitno sta je nevera a sta ne. Sama po sebi izjava je no comment.
  • Dakula74
    Znam, i znao sam u startu da nema nade ,ali nisam hteo da ti rusim sneska.
Vrh