• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    moja 6700xt je riknula nakon 4-5 meseci. edit: i to nakon sto sam upalio racunar nakon sleep-a. Dok ga nisam gasio radila je :D (enermax...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Teraju je još polaris iz rudnika,tako da nece još skorije pocrkati te iz 6000 serije. :)
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    po meni nije jer FSR 3.x nije za ljudsku upotrebu ali ajde...u UE5 eri, terajte FSR 3.5 dok te 6xxx iz rudnika ne pocrkaju pa da...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    E to je najbitnije razlog kupovine karte jer vidim da svi pucaju na neki gejming. Ako je samo bilo bacanje slike onda je najbolja...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    po meni nije jer FSR 3.x nije za ljudsku upotrebu ali ajde...u UE5 eri, terajte FSR 3.5 dok te 6xxx iz rudnika ne pocrkaju pa da...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Za 250e uzmeš top model 3070Ti. Imam je iz nekog kompa, treba da okačim.. Kakva RTX5050 250e... Bolje uzeti polovnu RX6600 za 100e.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Za 250e uzmeš top model 3070Ti. Imam je iz nekog kompa, treba da okačim.. Kakva RTX5050 250e... Bolje uzeti polovnu RX6600 za 100e.
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi RTX 5000 serija.
    Meni Hotspot 108 stepeni, a delta 31!!! RTX 5090 Gigabyte Aorus Master. Performance Limit – Thermal: Yes se uključuje Do vraga da se...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Radi sve kako treba :ziveli:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    E to je najbitnije razlog kupovine karte jer vidim da svi pucaju na neki gejming. Ako je samo bilo bacanje slike onda je najbolja...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Odlican. Imam isti koju godinu bas odaje kvalitet. Jedino ajd da kazem da je mana je to sto je malo glasan nesto poput mehanicke...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
Vrh