• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Izgleda da su im se kalupi malo razgazili jer i ja sam do pre koju godinu bio na 47-47ipo medjutim sad se uglavnom vrtim na 48.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    178/ od 43-43,5 zanimljivo je da sam do pre 4 godine nosio 42-42,5 il mi je stopalo poraslo pod stare dane ili se kalupi...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Od kad su Noctua ventilatori slicni sa Arctic cenom? I iskreno obozavam Noctua i ogroman sam fan brenda ali sve vise pocinjem da se...
  • Plauer1
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    ~5200 je kutija P12 Pro PST kod svercera. Ja sam prodavao jer sam odlucio da promenim i vodu i kuciste pa sad imam kutiju koja mi ne...
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Sa patkometrije prešli na nogometriju. :rotf:
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ~5200 je kutija P12 Pro PST kod svercera. Ja sam prodavao jer sam odlucio da promenim i vodu i kuciste pa sad imam kutiju koja mi ne...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Imaš li woby house u blizini? Zvezdarski gvožđar? Lokalna farbara?
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Razumem taj fanatizam sa bukom. 27 vs 27,3db Meni je iskreno to malo smesno. Moji Noctua ventilatori nisu nista tisi od Arctic na LFII...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Dom1nat0R P12 Pro nisu bas tihi kao non-pro. Drugaciji je zvuk (drugacaiji motor) i nisu glasni uopte do 40% al su glasniji nego noctua...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Dom1nat0R P12 Pro nisu bas tihi kao non-pro. Drugaciji je zvuk (drugacaiji motor) i nisu glasni uopte do 40% al su glasniji nego noctua...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Od kad su Noctua ventilatori slicni sa Arctic cenom? I iskreno obozavam Noctua i ogroman sam fan brenda ali sve vise pocinjem da se...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Apsolutno isto. Hteo sam juce da napisem pa sam bio odustao smatrajuci da ovde ima dovoljno ljudi koji ce da se podsmevaju samo ne znam...
    • Screenshot 2026-07-28 19-01-11.png
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na voodoons poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    1.8m i 42.5 nosim… cipele čak imam i 41 jedne Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrh