• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veteran Digitalnog Doba poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Kad vidim Radeonku ja bacim peglu. Nema veze s Veselinom. :)
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kad vidim Radeonku ja bacim peglu. Nema veze s Veselinom. :)
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Veselin : šta želiš da postigneš? Koji broj kablova je bitan? 4 ventilatora - najmanje 4 kabla. Vrhunski je da skloniš sve ventilatore...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Kupio R5 5600 (i Amd bacačicu slike), ostaje pitanje dobre grafičke. Videću da li ću novu, polovnu, Amd, Nvidia. Sve ostalo se lako...
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Nemam ti ja takve, ortake. Moji ortaci su operisani od tehnologije i nemaju zverke od mašina. Retko ko ima i komp.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Znam nekoliko njih visine metar i šumska jagoda i nogice u skladu sa tim, od 39 (da :d) do 42. Ti brojevi često ostanu pa se rasprodaju...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ne bi
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Imam DC kontrolu obrtaja Asus ventilatora (3x12 napred i 1x12 pozadi) i sve je super. Pitanje: kojim ventilatorima bih mogao da ih...
    • 1785171742338.png
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Teoretski receno, kad bi recimo imao automobil koji ne trosi gorivo, trosi struju ali se sama dopunjava. Da li bi ostavio da automobil...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    U tom slucaju preporucujem sleep rezim, jer se na svakom sistemu momentalno podize a trosi ekstremno malo (3W cini mi se, samo za ram)...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    U tom slucaju preporucujem sleep rezim, jer se na svakom sistemu momentalno podize a trosi ekstremno malo (3W cini mi se, samo za ram)...
  • pshnd
    pshnd je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Nisam gledao onlajn jer, kao što rekoh, neplanirano smo upali i Converse prodavnicu. Ovaj oker model su imali do 46 koliko sam video i...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Drzim komp ukljucen non stop jer cesto uletim na minut ili pet da nesto vidim, odradim.... tako da bi me dizanje sistema izludjivalo...
  • C
    CA_RIA je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    "Они хоће као да се одцепе, а ми им као не дамо"
  • C
    CA_RIA je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    U oba slucaja mu nece biti nista, jedino sto ako ga ostavis upaljenog rizikujes grmljavinu pa da se desi nesto nezeljeno.
Vrh