• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    To te pitam, koji je to model? :)
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Mislio sam da ćeš napisati o dobrim iskustvima sa nekim konkretnim modelom koji može da se priključi na računar i kontroliše svojim ili...
  • vladarko
    Mislio sam da ćeš napisati o dobrim iskustvima sa nekim konkretnim modelom koji može da se priključi na računar i kontroliše svojim ili...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    pa ono, generalno ne bi trebalo da bude greske sa APC-em nekim od oko 200 evra, ili Cyberpower, posto sam cuo da su se izjednacili tokom...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kod mene oko 4-5 sati dnevno. Mislim da se više prašine kupi na ventilatorina i hladnjacima ako radi bez potrebe. Sent from my...
  • vladarko
    Imaš li neki predlog za ovakav ups?
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ma torentuju :d
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    na kraju uvek crkne chip, a ne ventilator jer ja nisam te srece tako da ne gasim PC.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    ne samo to nego se lezajevi trose vise, vise struje trose, vise prasine usisaju kroz kuciste... ako ne koristis komp, stvarno nema...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    na kraju uvek crkne chip, a ne ventilator jer ja nisam te srece tako da ne gasim PC.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kod mene oko 4-5 sati dnevno. Mislim da se više prašine kupi na ventilatorina i hladnjacima ako radi bez potrebe. Sent from my...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • cilipn
    cilipn je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Isti slucaj
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Isti slucaj
Vrh