• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    koliko % slobodnog mesta ima na SSD-u sa koga se butuje windows?
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi softver za recovery podataka MP3.
    GetDataBack bae onaj koji ja imam ne pomaže . ivaj drugi nisam probao. Tnx
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    racunar mi se dosta sporije butuje u zadnje vreme (prilikom startovanja) . nista od hardvera nisam menjao . imam ssd i windows 10 . ?
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi softver za recovery podataka MP3.
    Getdataback, ima verzija za ntfs i za fat32. Nekad je pomagala. Takođe i easaus data recovery.
  • fotoronin
    fotoronin je pokrenuo(la) novu temu.
    Kao što naslov kaže-treba mi softver za recovery podataka ali sa micro-SD kartice koja je bila u MP3 plazeru. odjednom je više ne vidi...
  • vladarko
    Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Horse Boost For Men: What to Expect | Scribe Horse Boost For Men Reviews: Facts You...
  • J
    jawanivjawani je pokrenuo(la) novu temu.
    Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook Horse Boost For Men: What to Expect | Scribe Horse Boost For Men Reviews: Facts You...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Možda nije to problem, ali ipak da se napomene, nije dovoljno da zokom DDU bude safe boot i bez intetneta, nego i nakon toga pri prvom...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Tako je a u samom DDU cekirati da prebrise sve ukljucujuci i PhysX , nvidia audio svasta nesto. Bitno je da isprati svaki njegov korak!
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Možda nije to problem, ali ipak da se napomene, nije dovoljno da zokom DDU bude safe boot i bez intetneta, nego i nakon toga pri prvom...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kad si radio DDU da li si gasio internet?? Kod tih kartica imas 3 problema, los instaliran drajver, kabl tacnije konektor i los kabl ili...
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    hvala, @Dakula74 videću još po tim forumima. probao sam i najnoviji i bios od avgusta prošle god. jedino da vratim na neki od pre 2-3...
    • PIC23a00000000011799.jpg
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Adapter koji dobijes uz svaku NV karticu 12vhpwr.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Adapter koji dobijes uz svaku NV karticu 12vhpwr.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kabl grafičke? Koji adapter?
Vrh