• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Ja glasam za naseg nosatog, a ne za onog usnatog :rotf:
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Odmah posle vu-ći-ći. :D
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Odmah posle vu-ći-ći. :D
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Koliko li tek imaš na Amazonu ili Aliju :D tamo si verovatno glavni favorit
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Ја сам био златни па су ме пребацили у платину. Нисам улазио пар дана и они ме вратили на злато опет :) на Платини испод 200к кад имаш...
  • SlavenK
    SlavenK je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ја сам био златни па су ме пребацили у платину. Нисам улазио пар дана и они ме вратили на злато опет :) на Платини испод 200к кад имаш...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi RTX 5000 serija.
    Vapor cesto puca kod vecine kartica, ljudi nisu ni svesni mikro rupica, pogotovo ko koristi malo agresivnije paste. Recimo thermal...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    e da... ja na Platini imam oko 160 000, bukvalno 160 beskorisnih hiljada
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    На Платини ти треба брдо дијаманата за било шта. Био сам Злато и кад сам излицитирао пребаце ме у Платину :)
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi RTX 5000 serija.
    Meni je na 6900XT OC Formula hotspot bio 80tak stepeni. Stavi se PTM7950, nikako pasta na takve karte, plus 0.5mm plastična podloška...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    A Apple watch s11 сам освојио у MTS AAdbaloo апликацији на лицитацији :D
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na L@l0 poruku u temi RTX 5000 serija sa Like Like.
    Vi sa 5xxx grafama od sad mozete da pratite i GPU hotspot temperature. Za sada je dostupno samo na HWMonitor aplikaciji, al verovatno ce...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi RTX 5000 serija.
    Zašto nisi hteo vapor? Ne držiš grafu horizontalno?
Vrh