• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Ko koristi PS5 plus premium pretplatu?.
    Je pre mislim da ako preteraju sa tim nametima sve će se vratiti na početak, jer nije baš svejedno ni developerima da im ove platforme...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Opet kazem ne postoji Mini LED panel. Postoji IPS i VA panel iza koga su Mini LED diode. IPS sa i bez Quantum Dot filtera, uglavnom je...
    • Screenshot 2026-07-08 22-59-22.png
  • Veselin
    Biće bukvalno kraj piraterije. Plati igru plus plati GFN i igraćeš se.
  • Cika_Kure
    Steam da uvede pretplatu, to i ne bi bilo loše...
  • Cika_Kure
    Da ovi iz Xbox divizije imaju pola grama mozga iskoristili bi priliku da tovare japansko magare dok je u blatu... Bukvalno im je Sony...
  • Uruk
    Svi će gledati da izvuku najviše što mogu i najveći problem ovde je što nemamo baš puno izbora. Ne bi me iznenadilo i da steam na kraju...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da,ali priča je oko QD.Uglavnom marketing
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    QD je samo filter,kao što je dominator napisao,quanum dot,ja ga posmatram pola marketing pola "ima razlike" u odnosu bez tog...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    to ni nije oled panel, to je mini led panel. edit: A Quantum Dot (QD) monitor utilizes a physical internal film layer embedded with...
  • Mr.Dzon
    Koliko sam u toku i jedni i drugi su uložili dosta love u data centre... Mislim da je korak na koji idu, posle ovog dizanja cene...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da,ali priča je oko QD.Uglavnom marketing
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    to ni nije oled panel, to je mini led panel. edit: A Quantum Dot (QD) monitor utilizes a physical internal film layer embedded with...
  • Uruk
    Ali nikad ili bar retko propuste ovakve šanse da dignu cene: https://www.techpowerup.com/350302/xbox-console-prices-skyrocket-in-august...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    QD je samo filter,kao što je dominator napisao,quanum dot,ja ga posmatram pola marketing pola "ima razlike" u odnosu bez tog...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    https://www.tcl.com/global/en/monitors/27g64
Vrh